Bet25: Risikofrit spil på Brøndby-SønderjyskE

22.11.2014 09:02

Spil op til 100 kroner på søndagens kamp mellem BrøndbyIF og SønderjyskE og få pengene tilbage, hvis du taber. Sådan lyder weekendens tilbud fra Brøndby IF's hovedpartner, Bet25.

Du må altså sætte et spil på lige det udfald, du har lyst til, uden at skulle være nervøs for at tabe dine penge. Tilbuddet gælder også live-spil, men vær opmærksom på, at det kun er dit første væddemål på kampen, som tæller. Læs alle regler og vilkår for tilbuddet ved at klikke her.

Som inspiration har Bet25 og oddssætter Frederik Skov fundet følgende eksempler frem:

Hvordan ender kampen: Brøndby - SønderjyskE | 1.75 – 3.70 – 4.75
- For tredje gang i år mødes Brøndby og SønderjyskE i en Superliga-kamp på Brøndby Stadion. Vi forventer, at det bliver fuldt hus til Brøndby og dermed tredje sejr ud af tre mulige mod sønderjyderne. SønderjyskE er dog det femtebedste hold rent formmæssigt i Superligaen nu, så oddset på Brøndby-sejren er faktisk en kende højere, end det har været de to andre gange, de har krydset klinger i år, fortæller Frederik Skov.

Spiller Specials: Johan Absalonsen scorer i kampen | odds 4.50
- Den tidligere Brøndby-spiller Johan Absalonsen havde en fantastisk pokalkamp mod AGF, hvor han blev skiftet ind og scorede det udlignende mål for derefter at sparke det afgørende straffespark i kassen. Bliver det igen en god aften for Absalonsen, er der odds 4.50 at hente på mål fra den hurtige venstrefod.

Spiller Specials: Riza Durmisi scorer eller får assist | odds 3.50
- Den skudstærke venstreback er med i meget offensivt og har allerede bidraget med flere assists. Der er tilmed gode chancer for et par frispark, hvorfor odds 3.50 på Durmisi-scoring eller -assist kan friste spillerne.

Spiller Specials: Alexander Szymanowski scorer på langskud | odds 10.00
- Alexander Szymanowski nærmer sig topformen, og der må være scoringer på vej fra den teknisk stærke kant i de kommende kampe. Kommer det mod SønderjyskE på et langskud, bliver det belønnet med 10 gange pengene.