Genbrugskrus gør Sydsiden mere "grøn"

20.11.2014 11:03

Siden kampen mod Liverpool FC i sommer har Brøndby IF kørt et forsøg med nye krus i boderne på Loxam-tribunen, når man køber øl og vand.

Undervejs har disse genbrugskrus, eller "Stack Cups", også fundet vej til Nordea-tribunen, og nu er tiden kommet til Sydsiden. Det vil sige, at drikkevarer til hjemmekampen mod SønderjyskE søndag den 23. november også vil blive solgt i Stack Cups på Sydsiden.

Indførelsen af genbrugskrusene er sket dels for at minimere mængden af affald på tribunerne og dels for at gøre kampafviklingen på Brøndby Stadion mere miljøvenlig.

Kruset har en pant på 10 kroner, som du naturligvis får returneret, når du indleverer kruset i en af boderne. Ud over de almindelige boder kan Sydsiden-besøgende også benytte den særlige pantbod, som vil blive sat op ved tårn 32 nær udgangen. Prisen for din øl/vand vil altså være 10 kroner højere end normalt, men som nævnt får du panten retur, når du indleverer krusene i boderne.

Til Liverpool-kampen var der produceret en særlig Stack Cup med BIF-LFC (se billedet ovenfor), men nu er de udsmykket med Brøndby-spillere. Senest er Daniel Agger-kruset kommet med i udvalget, og alle er selvfølgelig velkomne til at tage krusene med hjem som samleobjekt.

Du køber billet til Brøndby IF mod SønderjyskE via brondby.com/billet.