50 år: Rift om billetterne – nu nye jubilæumspriser

18.11.2014 11:56

Søndag den 7. december kl. 17 løber den store 50-års jubilæumskamp af stablen på Brøndby Stadion. Efterårets sidste kamp mod Silkeborg IF bliver et brag med masser af tilskuere på lægterne samt både tifo og festfyrværkeri.

 
I den forgangne periode har Brøndby IF solgt billetter til jubilæumskampen til en særlig jubilæumspris på 50 kroner på hele Brøndby Stadion. Det har vist sig at være en stor succes:
 
- De 2014 billetter, som vi solgte til jubilæumsprisen 50 kroner, blev hurtigt revet væk. Det viser os, at der er en stor interesse for kampen den 7. december, der bliver lidt af en festdag her på Vestegnen, siger kommunikations- og marketingdirektør Anders Bay og fortsætter:
 
- For at få så mange folk som muligt på stadion lancerer vi nu en mængde billetter til endnu en særlig jubilæumspris. Fra i dag er der sat 1964 billetter til salg til 64 kroner per styk. Prisen gælder på hele Brøndby Stadion, indtil de 1964 billetter er solgt.


Sydsiden Nedre snart udsolgt
 
Allerede nu går billetsalget til jubilæumskampen strygende, og der er eksempelvis under 800 billetter tilbage til Sydsiden Nedre. 
 
Ud fra antal solgte billetter peger prognoserne i skrivende stund på et tilskuerantal på minimum 16.000, men med næsten tre uger tilbage til kampen forventes det tal at stige væsentligt.