På jubilæumsdagen: Pokalkamp spilles i Brøndby

05.11.2014 13:15

Onsdag den 3. december 2014 fylder Brøndbyernes IF 50 år efter et halvt århundrede med en lang række milepæle. Heriblandt at klubben som de første herhjemme indførte professionel fodbold, at klubben som den blot anden klub i verden blev børsnoteret for ikke at tale om de mange europæiske eventyr, 10 mesterskaber og seks pokaltitler.

Meget passende markeres selve dagen for 50-års jubilæet med en pokalkamp på Brøndby Stadion mod Skovbakken IK - et af de hold, der i de blågules tidlige år var blandt modstanderne i de lavere rækker.

-o-

Bemærk: Den store jubilæumskamp vil fortsat være efterårets sidste kamp på Brøndby Stadion, nemlig Superligakampen mod Silkeborg IF den 7. december kl. 17.

-o-

Den kommende modstander i DBU Pokalens 1/8-delsfinale fra Skovbakken IK har - da hjemmebanen Vejlby Stadion ikke opfylder de nødvendige sikkerhedsmæssige foranstaltninger - indvilliget i at flytte kampen til Brøndby Stadion, men vil trods flytningen formelt fortsat være hjemmehold. Pokalkampen vil have kickoff kl. 18:00.

Sportsdirektør Per Rud udtaler:

- Vi er rigtig glade for, at vi får muligheden for at spille 1/8-delsfinalen i DBU Pokalen på Brøndby Stadion på så historisk en dag for klubben.

- Skovbakken har været meget lydhøre over for vores ønske om at spille på Brøndby Stadion på selve jubilæumsdagen. Det er en unik mulighed for at markere klubbens runde fødselsdag med en kamp på vores hjemmebane på selve dagen. Vi skylder Skovbakken IK stor tak for at acceptere vores forespørgsel.

- Vi håber, at der kommer mange mennesker til pokalkampen og fejrer Brøndby IF den 3/12, men lige så vigtigt er det, at vi får så mange folk som muligt på stadion til jubilæumskampen den 7. december mod Silkeborg IF. Det bliver en festdag for alle i og omkring klubben, og absolut ikke noget man vil gå glip af.

Gratis adgang for sæsonkortholdere og lounge-sponsorer

Selv om Brøndby IF formelt er udehold den 3. december kl. 18 i 1/8-delsfinalen i DBU Pokalen mod Skovbakken IK, vil sæsonkortholdere og sponsorer, der normalt har adgang til lounge, have gratis adgang. 

Billetter til pokalkampen sættes til salg i løbet af næste uge.