Pukki vil have revanche mod Randers

31.10.2014 11:11

Der er revanche i luften, når Randers FC på søndag gæster Brøndby Stadion kl. 18:30 (billetter købes via brondby.com/billet). Sidst de to hold mødtes - ligeledes på Brøndby Stadion - endte kampen 2-0 til gæsterne i Teemu Pukkis første kamp for Brøndby IF.

Det var naturligvis ikke den debut, Pukki havde håbet på, men siden da har pilen kun peget en vej for både holdet og den finske landsholdsangriber.

brondby.com tog en snak med Teemu Pukki om det første møde med fansene og om den opadgående formkurve. 

- Det er altid noget særligt og et specielt øjeblik, når man får debut for et hold. Den dag var der mange fans på stadion, så det var virkelig en god oplevelse. Men efter kampen var man selvfølgelig bare skuffet over at have tabt kampen, siger Pukki, der før kampen prøvede at modtage en ‘Fenerbache’ fra Sydsiden. 

- Det var en helt ny ting for mig. Lukas (Hradecky, red.) havde før kampen fortalt mig, at jeg skulle være klar på det, så jeg vidste, hvad jeg skulle gøre, da de kaldte på mig. Men det var virkelig sjovt, og det er en fed ting at gøre før kamp.

Elmander og Kahlenberg gør det nemt

Siden skuffelsen mod Randers FC har holdets formkurve været opadgående, og de blågule har ikke tabt i de sidste fem kampe. Pukki erkender, at de første par kampe ikke var nemme, men både spillet og de interne relationer er blevet bedre, hvilket skal give bonus mod randrusianerne på søndag. 

- De første kampe var svære, hvor hverken jeg eller holdet spillede særlig godt. Men efter det begyndte vi at spille bedre, og jeg fik selv scoret nogle mål, hvilket altid hjælper på selvtilliden. Jeg synes, at min form er god, og jeg nyder virkelig at spille for tiden.

- Jeg føler mig også tilpas på holdet. Det tager jo altid lidt tid at vænne sig til nye medspillere og at lære hinanden at kende, men efter de to første kampe begyndte vi at spille godt sammen. Og så bliver det også meget nemmere at falde ind i spillet, når man har dygtige spillere som Johan, Kalle og folkene på vores fløje, lyder det fra Pukki, der kun har én ting for øje til kampen mod Randers:

- Vi vil altid vinde, så det handler helt klart om revanche. Det var en fed atmosfære mod dem sidst, men de ødelagde øjeblikket, så vi har noget at revanchere på søndag.