Frank før RFC: Nøglerne til sejr

31.10.2014 15:28

Det er en velsmurt Randers-maskine, der lægger vejen forbi Brøndby Stadion på søndag. I skrivende stund er 'hestene', der har lukket færrest mål ind i Superligaen, placeret som nummer to i tabellen.

Cheftræner Thomas Frank har derfor stor respekt for Randers FC, men den blågule 'game plan' er klar. Jagten på tre point går ind søndag kl. 18:30.

- Først og fremmest stor ros til Randers, som har haft en flot sæson indtil videre. Det er et af de bedst organiserede hold. Deres to bagerste kæder står snorlige, og de er meget aggressive og duelstærke. Det er det hold, der har lukket færrest ind, så der er de stærke. De er helt afklarede, og de er "i flow".

- Når det er sagt, så handler det om os selv. Det handler først og fremmest om at gribe initiativet, og vi skal spille med stor aggressivitet og energi. Aggressivitet i vores genpres og pres, stor energi i vores spil og bevægelse i holdet, siger cheftræner Thomas Frank og fremhæver tre nøgler til sejr.

- Vi skal virkelig have tempo i bolden - få berøringer. Vi skal have spilvendinger - hele tiden vende spillet og have bredde på. Og så er der vores restforsvar, for vi skal lukke deres omstillinger ned, siger Brøndby-cheftræneren.

Hør Thomas Frank fortælle mere om håndteringen af Randers-omstillinger og ikke mindst om, hvordan han ser den hårde konkurrence om de 11 startpladser. Du finder det hele i videoen ovenfor.

Kickoff mellem Brøndby IF og Randers FC er kl. 18:30, og du kan købe billet til opgøret via brondby.com/billet.

Tror du, at det vil lykkes Brøndby IF at besejre Randers? Så er der odds 2.00 at hente på Bet25.dk.