Frank: Mange gode ting at tage med videre

29.10.2014 23:50

Cheftræner Thomas Frank var glad efter avancementet i DBU Pokalen onsdag aften mod Fremad Amager. Selvfølgelig fordi man nu kan kigge en runde længere frem i turneringen, men også fordi angriberne igen viste skarphed, og fordi der blev mulighed for at give debut til de to talenter, Nikolai Laursen og Svenn Crone. Nikolai Laursen blev med sine blot 16 år og 252 dage Brøndby IF’s yngste debutant nogensinde.

- Vi gik videre, og vi fik givet otte andre spillere end i søndagens startopstilling værdifulde kampminutter i en betydningsfuld kamp, som ikke er nem at spille. Vores angribere kommer på tavlen igen. Pukki scorer, og Holmbert viser igen, at han er i stand til at komme ind fra bænken og lave mål. Derudover får vi givet debut til to af vores unge talenter, så alt i alt er jeg meget tilfreds, lyder det fra Thomas Frank.

Om kampens forløb sagde cheftræneren således:

- De to hurtige mål giver en vis ro. For vi ved godt, at de her kampe er specielle. Selv om vi selvfølgelig skal vinde, så er det ikke altid så nemt. Så det var dejligt at få en god start med to hurtige scoringer.

- Vi har fornuftig kontrol med kampen og kommer i anden halvleg på 3-0. Der begynder vi også at flytte bolden godt rundt, og de har lange perioder, hvor de ikke er i boldbesiddelse. 

- Det jeg er utilfreds med er, at vi giver for mange chancer væk til sidst i kampen, og vi slækker på tingene rent mentalt. Det må vi ikke gøre. 

- Men pokalkampe er noget specielt, og det sker jo altid pokaloverraskelser, hvilket vi selv var ofre for sidste år mod Hvidovre. Vi er glade for at være videre, og der er rigtig mange gode ting at tage med fra kampen.