Crone efter debut: En fed oplevelse

30.10.2014 14:47

Det var en drøm, der blev til virkelighed, da Svenn Crone i slutminutterne af pokalkampen mod Fremad Amager fik debut for Brøndby IF’s førstehold. Her blev det til små femten minutter for det unge backtalent, der havde flere fine aktioner i den blågule højre side. 

Hovedpersonen selv er naturligvis lykkelig for at have fået debut. Det var en stor oplevelse for Crone, der føler, at han godt kan følge med i kampe med høj intensitet og megen fysik. 

- Det var helt fantastisk. Det er noget, jeg har gået og set frem mod, så det er fedt, når det sker, siger en tydelig glad Crone og fortæller om kampen: 

- Det var en lidt svær kamp at komme ind i. Jeg kom ind til sidst i kampen, og der er den lidt rodet. Man kan godt mærke, at det er fysisk hårdere at være med på dette niveau, for der var virkelig knald på. Men det har nok også noget med kampen at gøre, for det gik meget frem og tilbage i slutminutterne. 

- Teknisk var det også på et højere niveau end normalt, og det handler om at have et godt touch på bolden, for det går lidt stærkere, og modstanderen er over dig med det samme. Men jeg føler godt, at jeg kan være med på det her niveau, og det var en fed oplevelse. Det er jeg rigtig glad for. 

Gik måske lidt for stærkt

Både hjemmeholdets og Brøndby IF’s mange fans sørgede for larm på lægterne på Sundby Idrætspark onsdag aften, så det var andre omgivelser, end Crone er vant til fra U19- og Reserveligakampe. Derfor var der, naturligvis fristes man til at sige, også nerver på, da debuten var ved at blive en realitet. 

- Jeg lagde ikke rigtig mærke til stemningen til at starte med, for man er jo lidt nervøs og spændt på at komme ind. Men jeg hørte da, at fansene klappede, og jeg var med til at juble sammen med dem efter kampen. Det var rigtig fedt, fortæller Crone, der havde fået lidt ord med på vejen fra cheftræner Thomas Frank:
 
- Thomas havde sagt til mig, at jeg skulle gå ind og nyde det. Jeg skulle spille simpelt og komme stille og roligt i gang. Jeg nåede da også at nyde det, men det gik måske lidt for stærkt. Jeg ville i hvert fald gerne have haft lidt længere tid, men sådan er det, når man står midt i noget fantastisk. Jeg er rigtig glad for at have været med, og det gør da ikke sulten mindre, slutter Svenn Crone af.