Masterclass: Godt spil, to sejre og et nederlag

27.10.2014 10:12

I weekenden var der fuldt program for Brøndby Masterclass’ U19-, U17- og U15-hold.

Alle tre mandskaber havde hjemmebanefordel, da henholdvis Silkeborg IF’s U19- og U17-hold samt HIK’s U15-hold kom på besøg. Her blev det til to sejre og et nederlag med en samlet målscore på 5-1 i Brøndbys favør.

Herunder kan du læse hvem der vandt, hvem der måske nok burde have vundet, og hvordan de respektive cheftrænere så deres kampe. 


U19: Brøndby IF U19 - Silkeborg IF U19 - 0-1
0-1 Silkeborg (67. min.)

Startopstilling
Andreas Hansen

Svenn Crone - Nicklas Halse - Sebastian Rou - Daniel Anusic

Emil Welcher - Amir Al-Ammari - Mathias Andersen

Rezan Corlu - Daniel Stückler - Nikolai Laursen

Indskiftninger:
Rasmus Hansen
Thabang Mufamadi
Mads Andersen

På bane 10 havde U19-holdet godt fat i Silkeborg IF’s ditto, men ind ville kuglen ikke. Især i anden halvleg burde spil og chancer have udmøntet sig i mål til hjemmeholdet, men i stedet var det silkeborgenserne, der kunne juble, efter en nedfaldsbold blev banket op i hjørnet. Målet blev kampens eneste, og dermed løb gæsterne med alle tre point. 

U19-cheftæner Per Frandsen havde følgende kommentarer til kampen:

- Det var en lige første halvleg uden de helt store chancer, men i anden alvleg satte vi os fuldstændig på tingene og skabte de chancer, der skal til for at vinde kampen. Desværre var vi for uskarpe i den sidste og næstsidste aktion, og som det ofte sker, når man ikke scorer i sine gode perioder, så straffer modstanderen det i den anden ende. 

- Det er en kamp, vi aldrig må tabe, men der var simpelthen skarphed til forskel. Drengene gjorde mange ting rigtigt, men det gav desværre ikke sejren i dag. 


U17: Brøndby IF - Silkeborg IF 2-0
1-0 Oliver Carrara (4. min.)
2-0 Oliver Carrara (29. min.)

Startopstilling
Jacob Pryts Larsen

Christian Johansen - Simon Nielsen - Joel Kabongo - Emil Bundgaard

Tobias Noer 

Magnus Häuser -  Armend Aslani

Andreas Bruus - Oliver Carrara - Rasmus Grosen

Indskiftninger:
August Vitus
Jonas ‘Mini’ Madsen
Karl Dines Appelt

Ligesom U19-drengene havde U17-holdet besøg af Silkeborg. Før kampen måtte både Marco Sander Petersen og Gregers Arndal-Lauritzen melde afbud grundet sygdom, men holdkammeraterne viste den gode bredde på holdet ved at slå et stærk spillende Silkeborg-hold med 2-0 og sikrede dermed den tredje sejr i streg. 

Cheftræner Søren Weber Juul udtaler:

- Vi mødte en god modstander i dag, og begge hold havde chancer til flere mål. Vi spiller i perioder af kampen rigtig flot med hurtige kombinationer og mange offensive løb. I andre perioder pressede Silkeborg os langt tilbage, men heldigvis var Jacob Pryts vaks og reddede os flere gange.  

- Igen i dag er det holdet, der bør fremhæves. Vi ville det sammen og holdt os godt til planen. Jeg synes, at Jacob Pryts nede i målet og Joel Kabongo i forsvaret begge spiller en god kamp. Og så skal Oliver (Carrara, red. ) naturligvis også roses for to flotte mål, mens der også skal lyde ros til Noer (Tobias Noer, red.), der har en solid kamp som 6’er. 


U15: Brøndby IF - HIK 3-0
1-0 Mikkel Dyregaard (28. min.)
2-0 Lauge Persson (35. min.)
3-0 Mikkel Dyregaard (38. min).

Startopstilling

Rasmus Alexander From

Jetrim Dzeladini - Anton Skipper Hendriksen - Lasse Munkholm - Marco Holritz

Benjamin Laursen

Lauge Persson - Jesper "Jobbe" Lindstrøm

Osman Jabarkhil - Mikkel Dyregaard - Lucas Steen

Indskiftninger:
Gustav Olsen
Mads Hartoft
Miljan Guberinic

U15-holdet havde ikke tabt i fire kampe i streg, og det var en stime, man gerne ville fortsætte i kampen mod HIK. Det startede dog ikke godt for Brøndby-drengene, der spillede et første kvarter under vanlig standard. Men som halvlegen skred frem, fik holdet godt fat i kampen, og så kan det gå hurtigt i fodbold. Da spillerne gik til pause, havde de blågule således produceret 16 chancer og scoret på to af dem. Kort inde i anden halvleg scorede Mikkel Dyregaard sit andet mål i kampen. Det blev kampens sidste scoring, der altså endte 3-0.  

Frank Hjortebjerg, cheftræner for U15-holdet, havde følgende betragtninger:

- Vi spillede et rigtig dårligt første kvarter, hvor vi slet ikke var aggressive nok i presset og spillede med for mange berøringer. Vi fik dog fat i kampen og spillede derefter en god første halvleg. Vi ender med at producere 16 afslutninger, hvoraf 12 af dem var inde i feltet. I anden halvleg var spillet ok, uden at være prangende, men det er altså nok til at hive de tre point hjem. 

- Der skal lyde en stor ros til vores bagkæde og From (Rasmus Alexander From, målmand, red.), der holder nullet for fjerde kamp i træk. Vi står godt i vores restforsvar, og HIK har igennem hele kampen kun tre afslutninger i vores felt.