Frank: Sådan skal vi slå Esbjerg

24.10.2014 15:25

2-2 mod Esbjerg, 2-1 over AaB og 5-0 over FC Vestsjælland. Thomas Franks tropper har spillet tre gode kampe og samlet syv point inden for de seneste fire uger.

På søndag går turen atter til Esbjerg. Målet er tre point, fortæller cheftræner Thomas Frank, som brondby.com har fanget til en snak om søndagens "gameplan".

- Man kan altid diskutere, om tabellen lyver, men jeg synes, at Esbjerg er et hold af stor kvalitet. Jeg er overbevist om, at de efter 33 runder vil ligge markant højere end nu, siger Thomas Frank.

- Vi skal bringe de gode præstationer for de seneste tre kampe videre til på søndag. Vi skal spille med få berøringer og finde positionerne. Vi skal være dygtige til at angribe varieret igen, men samtidig lukke deres største styrke ned, nemlig omstillinger, hvor de spiller direkte. Det kræver skarphed og fokus, hvor vi tør tænke fremad og skubbe højt op på banen i vores genpres, men lige så meget tage de hårde returløb og dermed dække helt "færdigt".

Hør ordene og mange flere fra Thomas Frank i videoen ovenfor.

Tror du på, at missionen lykkes for de blågule, er der i skrivende stund odds 2.80 at hente på en Brøndby-sejr hos Bet25.dk.