Bet25: Brøndby får flere afslutninger end EfB

24.10.2014 13:01

Når Brøndby IF på søndag sætter kursen mod den jyske vestkyst, vil det blot være fire uger siden, at de blågule senest tørnede sammen med Esbjerg fB på udebane.

Opgøret sluttede 2-2. Det var de blågule, som havde flest afslutninger på mål, og selv om det formentlig bliver tæt, tror Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, på, at det vil ske igen.

Flest Brøndby-afslutninger på mål giver odds 1.75, men en Esbjerg sejr på dette område giver odds 1.95.

Oddssætter Frederik Skov fra Bet25 fortæller:
     
- Selv om vi har Esbjerg som smalle favoritter i kampen, har vi Brøndby som smalle favoritter til at få flest afslutninger på mål i kampen. Men igen, det var tæt på, at vi kaldte dødt løb her, men Brøndbys bedre bredde i offensiven gjorde udslaget for favoritværdigheden.

Bet25.dk finder du også en række andre "Brøndby Specials". Du kan se et udvalg nedenfor.

Hvordan ender kampen: Esbjerg – Brøndby | 2.55 – 3.35 – 2.80
- Vi forventer en utrolig tæt affære i Esbjerg, og har kun vestjyderne som marginale favoritter. Sidst de mødtes endte det som bekendt uafgjort 2-2, absolut et realistisk udfald igen. Brøndby er godt kørende for tiden og har det bedste spillermateriale til rådighed, mens Esbjerg har fordel af hjemmebanen og fik et moralsk boost med den flotte sejr over OB. 

Super Sub - Ariel Nuñez kommer ind fra bænken og scorer | Ja: 10.00
- Ariel Nuñez er tilbage efter sin skade, og bliver det til en comeback-scoring "fra bænken", giver vi pengene 10 gange igen. Får han spilletid bliver det givet som joker, så det skal blive spændende at se, om den paraguayanske angriber kan gøre udslaget, hvis han kommer ind i kampens døende minutter.

Antal udenlandske spillere der scorer i kampen: Over 2.5 2.55 - Under 2.5 1.45
- Pusic, Söder, Pukki, van Buren, Elmander, Nuñez, Fridjonsson, Fellah, Szymanowski, Rashani osv. Det er svært at spå om, hvor mange af de skarpe offensive profiler der finder vej til netmaskerne. Der er i hvert fald så mange dygtige udenlandske spillere på grønsværen, at vi har spekuleret i, hvor mange af dem der scorer i kampen.

Husk, at du kan støtte Brøndby IF, når du spiller på Bet25. Læs mere om det her.