Nuñez efter comeback-mål: Fedt at være tilbage

23.10.2014 18:18

Han var oprindeligt ikke udtaget, men Ariel Nuñez er blevet sin skade kvit og kom med på et ekstra mandat til mandagens Reserveliga-kamp mod FC Vestsjælland. Det er næppe et valg, assistenttræner Claus Nørgaard fortryder.

Nuñez, der kom ind fra bænken i anden halvleg, havde således en fod med i to mål, da han både scorede og assisterede Rezan Corlu i 3-1-sejren over vestsjællænderne.

Forinden havde Mikkel Thygesen bragt Brøndby IF foran, inden FC Vestsjælland kort før pausen udlignede. Nuñez og holdkammeraterne ville det dog anderledes og endte altså med at tage alle tre point med hjem til Vestegnen.

Det var Nuñez’ første kamp siden han blev skadet i 3-0-sejren over FC Nordsjælland i 6. spillerunde. Derfor var det naturligvis en glad paraguayaner, brondby.com mødte for en kort kommentar til kampen.

- Det var fedt at være tilbage. Når man har været ude i så lang tid, så kan det godt føles lidt som om, at det er første gang, man spiller. Men min krop reagerede fint, og jeg følte mig fint tilpas på banen. Jeg mærkede ikke noget til den skade, jeg har haft, siger Ariel Nuñez, der er klar til at træde til, hvis Thomas Frank har brug for ham.

- Jeg synes ikke, jeg er så langt fra at være, hvor jeg var, da jeg blev skadet. Jeg føler mig klar til at spille, så nu handler det om at klø på, få de sidste procenter med og så overbevise Thomas om, at han skal vælge mig. Jeg er i hvert fald parat, når chancen opstår.

FC Vestsjælland - Brøndby IF 1-3 (1-1)
0-1 Mikkel Thygesen
1-1 Joël Tshibamba
1-2 Ariel Nuñez
1-3 Rezan Corlu

Startopstilling

M. Falkesgaard

M. Almebäck – F. Semb – M. Albrechtsen – S. Crone

C. Nørgaard – M. Ørnskov

D. Holm – E. Rashani – M. Thygesen

H. Fridjonsson