Frank: Imponeret over vores spil

19.10.2014 20:35

En overbevisende sejr blev det til søndag aften på Brøndby Stadion, da FC Vestsjælland blev sendt vestpå til Slagelse med en sæk på 5-0 i bagagen. Ikke siden 11. september 2011 har Brøndby IF fået så stor en hjemmesejr i hus. Dengang gik det ud over HB Køge.

Spillet frem af banen var – trods de vanskelige forhold – glimrende i det meste af kampen, og sejren kunne faktisk have været op til flere mål større, hvis de øvrige store chancer var blevet forvaltet bedre.

Ikke overraskende var cheftræner Thomas Frank en tilfreds mand efter kampen:

- Jeg er imponeret over vores spil i dag på en meget vanskelig bane. Det er virkelig godt gået af gutterne. Vi har arbejdet meget med det offensive spil, og i lyset af det er dagens sejr en forløsning for os. Kampen mod Esbjerg, AaB og nu FC Vestsjælland har været en tretrinsraket, hvor vi gradvist er blevet bedre og bedre.

- Elmander, Pukki, Hjulsager og Alex (Szymanowski, red.) er alle vigtige spillere i offensiven, og når de rammer dagen som i dag, er de fantastiske frem af banen. Kahlenberg er en utrolig spiller, og igen i dag er han fantastisk. Men det er vigtigt at understrege, at det er hele vores offensiv, der lykkes. Det er også vigtigt for os, at Pukki igen kommer på tavlen. Han er en måltyv og en herlig spillertype. Han arbejder stenhårdt og er hele tiden med til at få modstanderens forsvar på arbejde og stresse dem.

Cheftræneren hæfter sig afslutningsvist ved, at den indbyrdes forståelse mellem spillerne bliver bedre og bedre for hver kamp:

- Nu begynder vi så småt at se effekten af samspillet og det hårde arbejde. Vi kan se, at kombinationerne begynder at sidde i skabet. Elmander og Pukki er rigtig stærke sammen i dag, og jeg tror, at det kan blive endnu bedre fremadrettet.

Næste opgave for Brøndby IF er søndag den 26. oktober kl. 19, hvor Esbjerg fB tager i mod.