Stückler: Fedt at repræsentere Danmark

14.10.2014 11:40

Brøndby IF havde to Masterclass-talenter med i truppen, da Danmarks U19-landshold i den forgangne uge mødte Ukraines ditto i venskabskampe i henholdsvis Roskilde (1-0) og Ballerup (2-2). 

Rezan Corlu spillede begge kampe fra start, mens angrebskollegaen Daniel Stückler kom ind fra bænken og havde en afgørende fod med i anden kamp.

brondby.com tog en kort snak med Stückler om det at trække i de danske farver, om spillet mod Ukraine, og om hvordan heldet ikke har været med den unge angriber i de afgørende situationer. 

- Det er altid fedt at være af sted med landsholdet og repræsentere sit land. Og så er det jo især fedt, at trænerne føler man gør det så godt, at man bliver hivet op i en årgang over én. Jeg er rigtig glad for at have været med i de her kampe, siger Daniel Stückler, inden han skal ud og træne med Brøndby IF's Superligamanskab.

Scorede tre, men kun ét talte

Daniel Stückler havde som bekendt en afgørende fod med i den anden kamp mod ukrainerne, da han scorede til slutresultatet 2-2. Brøndby-talentet havde imidlertid bolden i rusen to gange yderligere i kampene - desværre blev begge underkendt af dommeren.

- Jeg kom ind fra bænken i første kamp og fik faktisk scoret et mål, som blev annulleret. Vi har set den på video bagefter, og der var ikke offside, så det er jo lidt ærgerligt, at vi ikke også fik det mål.

- I den anden kamp fik jeg ligeledes annulleret et mål. Først scorede jeg det ene mål til 2-2. Bagefter fik jeg en bold i dybden, som jeg tog ned med brystet og lagde over målmanden over i hjørnet. Der bliver så også dømt offside på mig på den, men jeg har efterfølgende hørt, at jeg overhovedet ikke var i offside-position, så det er igen lidt ærgerligt, for vi ville gerne have haft sejren i begge kampe.

- Det har desværre været en tendens, for jeg har også fået annulleret en del mål i ligaen, så i år jeg har bare ikke været heldig, smiler Stückler, der håber, at han nu har opbrugt sin kvote af annullerede mål for det næste stykke tid. 

Gode kampe mod en stærk modstander

Kampene mod Ukraine var ikke nogen walkover, for det var et hold med god fysik og høj fart, der kom på besøg. Derfor er Daniel Stückler glad for “de fire point” og tilfreds med både sit eget og holdets spil i de to kampe.  

- Jeg synes, at kampene gik rigtig godt. Ukraine er en stærk modstander, der for eksempel lige har vundet over Frankrig, så det er jo to meget fine resultater. Vi får vist, at vi har kvaliteten og spiller to gode kampe. Vi skal vinde den sidste kamp, så vi står lidt tilbage med en ærgerlig følelse, men ud over det, synes jeg, vi kan være tilfredse.

- Jeg synes også personligt, at jeg spiller to fine kampe. Der er selvfølgelig altid ting, man kan forbedre, men jeg synes, at jeg gjorde det rigtigt godt i de to kampe, og det er jeg selvfølgelig glad for, lyder det fra Stückler. 

Også Rezan Corlu var i kamp for Danmark og fik fuld tid i begge kampe. Bulletinerne fra kampene går på, at Corlu var en af Danmarks bedste, så det er to Masterclass-talenter, der kommer hjem med fornyet selvtillid efter to gode kampe mod de stærke ukrainere. 

I videoen nedenfor fra U-landsholdenes Facebook-side kan du se Stücklers 2-2-kasse.