Overblik: 10 Brøndby-spillere i landsholdsdragten

09.10.2014 10:47

Det er næppe gået manges næse forbi, at der ikke bliver spillet Superliga-bold i den kommende weekend. Det er blevet tid til endnu en runde af UEFA’s Week of Football, hvilket betyder, at der bliver spillet et hav af landskampe rundt omkring i Europa.

Brøndby IF er repræsenteret på flere af landsholdene, og brondby.com giver her overblikket over, hvilke kampe du skal holde øje med, hvis du vil følge de blågule spillere i aktion.

Elmander, Agger, Kahlenberg, Hradecky og Pukki

Allerede i aften kan Johan Elmander komme i kamp, når Sverige tager imod Rusland på Friends Arena i Stockholm. Herefter står der Liechtenstein på programmet, når de søndag aften ligeledes gæster Stockholm. 

Lørdag skal Daniel Agger og Thomas Kahlenberg forsvare de danske farver i udekampen i Albanien. Efter et forhåbentlig fint resultat på Ruzhdi Bizhura Stadium i Elbasan står den på storopgør i København, hvor Portugal tirsdag aften kommer på besøg. 

De formstærke finner Lukas Hradecky og Teemu Pukki kan også komme i kamp, når det Olympiske Stadion i Helsinki danner rammen om kampen mellem Finland og Grækenland. Tre dage senere har duoen igen muligheden for at spille i den finske landsholdsdragt, når Rumænien kommer på besøg.

Durmisi, Hjulsager, Fridjonsson, Corlu og Stückler

I playoff-runden til næste års U21-EM er der lagt op til en nordisk gyser, når Danmark og Island krydser klinger først i Aalborg og derefter i Reykjavik. Det bliver samtidig også et opgør, hvor nogle af Brøndby IF’s spillere kan stå over for hinanden, da Riza Durmisi og Andrew Hjulsager kan møde Holmbert Fridjonsson i kampen om EM-billetten. 
 
Endelig kan de to Masterclass-talenter fra det blågule U19-hold, Rezan Corlu og Daniel Stückler, der jævnligt træner med Superliga-truppen, komme i kamp for U19-landsholdet i de to venskabskampe mod Ukraines ditto. Kampene bliver spillet henholdsvis i aften i Roskilde og lørdag i Ballerup. 

-----

Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, er i øvrigt med på den blågule landsholdsvogn med flere spændende spil:

Hvor mange Brøndby-spillere scorer i deres lands næste landskamp?*

Ingen spillere: 1.85
En spiller: 2.70
To spillere eller flere: 4.75

*Gælder kun for A- og U21-landskampe i denne landskampspause

Scorer i kampen

Teemu Pukki mod Grækenland: 3.75
Thomas Kahlenberg mod Albanien: 4.50
Daniel Agger mod Albanien: 4.75
Holmbert Fridjonsson mod Danmark U21: 2.75
Andrew Hjulsager mod Island U21: 2.75
Riza Durmisi mod Island U21: 7.00