Joel Kabongo forlænger med Brøndby IF

08.10.2014 10:38

Den talentfulde midterforsvarer Joel Kabongo, der spiller på Brøndby Masterclass' U17-hold, har forlænget kontrakten med Brøndby IF. Det betyder, at parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2017.

16-årige Kabongo, som du kan se lidt mere til i dette "Rising Star"-indslag, har Daniel Agger som sit store idol, og med kontraktunderskrivelsen med de blågule lever drømmen om en dag at spille ved siden af Agger altså fortsat.

Teknisk stærk defensivspiller

U17-cheftræner Søren Weber Juul giver store, stærke Joel Kabongo følgende skudsmål:

- Joel har de fodboldmæssige kvaliteter, der skal til, hvis man skal gå hele vejen fra Brøndby Masterclass til førsteholdet. Det kan blandt andet nævnes, at han er en teknisk stærk defensivspiller, der udmærker sig ved en fremragende fysik. Han er stærk, og han er hurtig, siger U17-cheftræner Søren Weber Juul.

- Det ser spændende ud for Joel, hvis han kan holde snuden i sporet og arbejde hårdt for at rykke sig yderligere. Han har potentialet til at blive en rigtig dygtig forsvarsspiller, men det kræver, at han arbejder stenhårdt og holder fast i den kurs. Vi glæder os til at følge hans videreudvikling i Brøndby Masterclass.

Vil du læse mere om Joel Kabongo og livet som Masterclass-talent? Klik dig i så fald videre til artiklen fra den seneste udgave af "Fodbold i Brøndby"-avisen - du finder den her.