Frank: God offensiv og attitude

29.09.2014 00:01

Der var chancer i begge felter, da Brøndby IF søndag aften spillede 2-2 mod Esbjerg fB på udebane.

Efter opgøret var det også den forbedrede blågule offensiv, der glædede cheftræner Thomas Frank.

- Først og fremmest hæver vi vores offensive spil voldsomt. Jeg er meget tilfreds med, at vi skaber mange flere chancer, og at vi er meget mere direkte, men der er stadig muligheder, hvor vi skal være skarpere på den sidste berøring og i den sidste beslutning, lød det blandt andet fra Thomas Frank, som glædede sig over at se de to nye angribere Teemu Pukki og Holmbert Fridjonsson komme på tavlen.

Til gengæld var der ingen glæde over, at Esbjerg fB fik vendte en Brøndby-føring på hovedet med to hurtige mål kort efter pausen.

- Jeg er voldsomt utilfreds med, at vi lukker to så dumme mål ind. Det er en mængde af mange forskellige små fejl, som jeg skal se igennem på video.

De blågule kom efterfølgende på 2-2, og Thomas Frank kunne se sine spillere lægge yderligere tryk på i jagten på en sejrsgivende scoring.

- Jeg er tilfreds med, at vi kommer tilbage, får lagt tryk på, udligner til 2-2 og egentlig også går efter sejren. Det er den attitude, vi skal have på det her hold, som vi er ved at bygge, fortalte cheftræneren.

- Meget tilfreds med attituden. At vi bare vil slå tilbage, og at vi bare vil have de tre point. Det er også derfor, vi har en følelse af at være skuffede over, at vi ikke napper tre.

Se hele interviewet med Thomas Frank i videoen ovenfor.