Reserveliga: "Ikke skarpe nok i felterne"

23.09.2014 12:47

Det var på mange måder en god præstation, da Brøndby IF mandag eftermiddag var i kamp mod FC København i Reserveligaen. På trods af de gode tendenser - og at der blot er tale om en træningsliga - kan de blågule ikke være tilfredse med, at kampen endte med at tippe over til FCK's fordel.

Sådan lyder evalueringen fra assistenttræner Claus Nørgaard efter 0-1-nederlaget på Frederiksberg, hvor hjemmeholdets Youssef Toutouh blev matchvinder.

- Overordnet set var der tale om en god præstation i en god Reserveligakamp. Vi dominerede opgøret, vi skabte chancer, og de linjer i spillet, som vi arbejder med, kom til udtryk. Derfor er det også ærgerligt at skulle konstatere, at vi ikke var skarpe nok i begge felter og derfor endte med at tabe, siger Claus Nørgaard.

- Præstationerne er vigtige i Reserveligaen, men vi går efter at vinde kampene, selv om der er tale om en trænings- og udviklingsliga. Det ligger der også erfaring i. For eksempel er det også vigtigt for de unges udvikling, at de lærer at kunne afgøre og "lukke" hårde, tætte kampe. At den kynisme er til stede, tilføjer assistenttræneren.

Reserve-derbyet gav i øvrigt comeback til den unge midtbanespiller Christian Nørgaard, som har været ude med et brækket kraveben.

- Det var godt at se "Nør" tilbage i kamp. Han har arbejdet hårdt for at komme stærkt tilbage, så det var en fornøjelse at kunne sende ham på banen og se ham spille 90 minutter, lyder det fra Claus Nørgaard.

Brøndby IF stillede således op:

Michael Falkesgaard

Svenn Crone - Michael Almebäck - Martin Albrechtsen - Patrick da Silva

Lebogang Phiri - Christian Nørgaard

Rezan Corlu (U19) - Daniel Stückler (U19) - Daniel Holm

Holmbert Fridjonsson

Bænk/indskiftere:
Andreas Hansen (GK)
Amir Al-Ammari (U19)
Mathias Andersen (U19)
Emil Welcher (U19)
Daniel Anusic (U19)
Thabang Mufamadi (U19)