Frank: Skal give et klart svar

20.09.2014 10:51

Så blev det weekend og dermed også et skridt tættere på søndagens Derby, hvor Brøndby IF gæster FC København.

brondby.com har taget en snak med cheftræner Thomas Frank for at give et indblik i de blågules forberedelser.

- Vi ved alle, at det er en speciel kamp, men vi griber den selvfølgelig an som alle de andre kampe. Vi kigger på FCK's styrker og svagheder, og i forhold til det taktiske så er det de punkter, vi vil prøve at angribe, fortæller Thomas Frank.

- Så er der også den del, hvor vi skal sammensætte holdet på den rigtige måde i forhold til søndagens kamp. Og så har vi en stor mission i, at vi skal slå tilbage efter vores præstation mod Randers. Det er ikke acceptabelt på nogen måde, så vi skal give et klart svar og slå tilbage med en rigtig god præstation i Parken.

- FCK slider lidt med tingene, men man kan godt se, at det tegner til at blive absolut fornuftigt. Jeg synes, at de har vist nogle voldsomme toppræstationer, men har også haft nogle udsving. De har deres gode organisation, så for det første skal vi være rigtig dygtige til at spille. Vi skal have mod og kvalitet i den måde, vi gør det på, for ellers bliver det svært at skabe noget derinde, siger Thomas Frank og fremhæver derefter de gode FCK-indlæg som endnu en af de styrker, der skal lukkes ned.

I videoen ovenfor kan du høre meget mere fra Brøndby-cheftræneren, som blandt andet kræver mod med bolden og aggressivitet i presspillet.

Derbyet bliver fløjtet i gang kl. 16:30.