Bet25: Agger bliver Derby-straffeskytte

19.09.2014 14:55

Mange ser med spænding frem til søndagens Derby mod FC København. Det gælder også Brøndby IF's hovedsponsor, Bet25, som i anledning af den store kamp har sammensæt en række specialspil.

Scorer Daniel Agger på straffespark giver det pengene 12 gange igen.

- Det har været til debat i vores oddssættergruppe, hvem der skal sparke straffespark for Brøndby, nu hvor Simon Makienok er væk. Johan Elmander og Daniel Agger havde vi i spil til sidst, men vi tror mest på, at det bliver Daniel Agger, da han også sparker for det danske landshold. Derfor er det ham, vi har valgt i vores straffesparksspil, siger Frederik Skov, oddssætter hos Bet25. 

Når Brøndby-supportere registrerer sig selv som kunde på bet25.dk, bliver de spurgt om, hvilken klub de ønsker Bet25 skal støtte. Når Brøndbys-fans har fuldendt registreringen. så støtter de Brøndby IF med 25 % af det beløb, som spillerne eventuelt taber i den kommende periode. Fratrukket skatter og afgifter.

Det er det helt unikke ved Bet25-konceptet. Du kan læse mere om det såkaldte "klubbet"-koncept ved at klikke her.

Herunder kan du nogle eksempler på Derby-spillene hos Bet25:

Hvordan ender Derbyet?
FC København – Brøndby        2.12 – 3.60 – 4.00

- Derbyet er noget specielt for os som bookmaker. Vi har over 150 spilmuligheder samt lavet 100 % teoretisk tilbagebetaling på, hvem der vinder kampen. Det vil sige, at vi har fjernet vores kommission og derfor blandt andet giver skyhøje odds 4.00 på Brøndby-sejren.

Kommer der over eller under 4.5 gule kort? 2.10 – 1.65

- Der er meget på spil for begge klubber. Det er virkelig en vigtig kamp, og vi forventer hård fight inde på banen, hvorfor vi ikke kan afvise, at dommer Kenn Hansen får sin sag for og kommer til at trække det gule kort op af lommen en håndfuld gange.

"Super Sub": Holmbert Fridjonsson kommer ind fra bænken og scorer - odds 10.00

- Vi ville gerne lave et "Super Sub"-bet a la Ole Gunner Solskjær-dagene i Manchester United, og her faldt vores valg på nyerhvervelsen Holmbert Fridjonsson. Vi forventer ikke, at han starter inde, men han er angriber og en høj, målfarlig spiller, så han har DNA’et til at blive en "Super Sub".