Claus Nørgaard: Uacceptabelt reservenederlag

17.09.2014 15:45

Da Brøndby IF's reserver i mandags mødte FC Nordsjællands ditto i reserveholdsligaen, var de blågule i front i det meste af kampen. Men så gik der noget grueligt galt. Efter 57 minutter fik FC Nordsjælland tilkendt et straffespark og herefter haglede målene ind bag Michael Falkesgaard, der måtte hente bolden ud af nettet hele seks gange.

Superligaholdets assistenttræner, Claus Nørgaard, er selvsagt ikke tilfreds med kampens udvikling, der gik fra at være tilfredsstillende til ganske uacceptabel.

- Jeg er tilfreds med de første 55 minutter af kampen. Der synes jeg, at vi rammer det spil, vi gerne vil spille, og som vi også gerne vil praktisere på førsteholdet. Så det er en fin reserveholdskamp med god intensitet, hvor vi er foran og har kampen, hvor vi vil have den, siger Claus Nørgaard.

- Vi har en stor mulighed for at komme på 2-0, men de får så bolden og løber ned i den anden ende og får et lidt dumt straffespark, som de scorer på. Herefter får de to kludemål, hvor bolden begge gange bliver rettet af og går ind. Så vi går fra at være foran 1-0 til at være bagud 1-3 relativt hurtigt, og det er jo, hvad der kan ske.

- Men derfra skal vi stabilisere os og lukke kampen ned. Se om vi kan få fodfæste og måske komme tilbage i kampen. I stedet lukker vi tre nærmest identiske mål ind på kort tid og det er simpelthen uacceptabelt. At lukke seks mål ind på en halvleg er på ingen måde godt nok, uanset hvilket niveaue, der er tale om, og det skal vi kunne gøre meget bedre og ikke gå ned på den måde, lyder det fra Nørgaard.

Næste kamp for Claus Nørgaard og reserveholdet er mod FC København på udebane mandag den 22. september.