Store trænerdag i Brøndby Masterclass - kig med

16.09.2014 14:05

Over 100 trænere fra Brøndby IF's samarbejdsklubber var forrige weekend samlet i Brøndby for at erhverve sig trænerinspiration og høre om tankerne bag Brøndby Masterclass, herunder strategi, træningsmetoder og holdninger.

I videoen ovenfor kan du få et indblik i trænersamlingen og høre reaktioner fra deltagerne.

Nedenfor kan du læse mere om programmet:

Det var en udbytterig dag for Brøndby Masterclass' trænergruppe og for de fremmødte trænere fra samarbejdsklubberne. Sportsdirektør Per Rud bød velkommen, og herefter overtog Brøndby IF's A+ træner Henrik Lehm. Lehm præsenterede trænergruppen fra Brøndby Masterclass, og de mange trænere blev derefter fordelt i grupper, der cirkulerede mellem de forskellige stationer. Der blev arbejdet med mange forskellige træningsemner, og der var særligt fokus på instruktionsmomenter.

Efter to timers træning var det en flok trætte trænere, der kravlede i bad og bagefter skulle op af trapperne til Michael Laudrup Lounge, hvor der var spisning og indlæg ved henholdsvis Henrik Lehm og Per Rud, inden de mange deltagere afsluttede den vellykkede trænerdag til landskamp i Parken.

Sportsdirektør i Brøndby IF, Per Rud, var glad for udbyttet af den første trænerdag i Brøndby Masterclass:

- Fremmødet var stort. Næsten samtlige samarbejdsklubber var repræsenteret med U-trænere, og fjerntliggende klubber som Landskrona Bois i Sydsverige, Nykøbing Falster Alliancen og Holstebro Boldklub var repræsenteret på dagen. En rigtig god start for samarbejdet med de lokale talentklubber (RTK) og de regionale talentcentre (RTC), fortæller Rud til brondby.com.