Agger: Fansene er en af grundene til, at jeg er her

14.09.2014 21:13

Der var fantastisk stemning på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, hvor den hjemvendte "søn" Daniel Agger kunne få comeback. Det blev dog ikke til minutter for Daniel Agger, der var klar til bænken, men ikke til at starte inde. Under det rette kampforløb kunne Agger have kommet til at spille en rolle i kampen. Det skete som bekendt ikke, men velkomsten af Brøndby IF’s nummer 22 vil alligevel blive husket længe. 

Hele Brøndby Stadion stod op og sang, råbte og klappede Daniel Agger på banen til opvarmningen. Den spektakulære og voldsomme velkomst kom dog ikke bag på landsholdsanføreren, som kender alt til, hvor fantastiske fansene er:

- Det er også en af grundene til, at jeg står her i dag. Jeg ved, hvordan de (fansene, red.) er, og det var ikke kun under opvarmningen, men gennem hele kampen, at de stod bag holdet. Selv da vi kom bagud 0-2, støttede de stadig, og det er noget, vi Brøndby-spillere skal være taknemmelige for.

En af de mest omtalte skader i dansk idræt i disse dage sidder i låret på Daniel Agger. Hovedpersonen gav selv følgende status på lårproblemet, der er i klar bedring:

- Med den type skade, jeg fik, så er en uge kort tid. Og det var da også lige på vippen. Men igen, jeg havde meldt mig klar og kunne være med på bænken. Det ville være helt umuligt at spille en hel kamp, og som udgangspunkt skal du være indstillet på, at du kan komme til at spille 90 minutter, hvis du starter. Det kunne jeg ikke. 

- Der skal man også tænke på det forløb, jeg har været igennem de sidste to-tre måneder. Første gang jeg næsten trænede med et hold, var mandagen før landskampen mod Tyrkiet, og det var også grunden til, at jeg fik det i baglåret. Jeg har simpelthen ikke haft nok træningspas med medspillere.

- De sidste par dage har været rigtig gode, så det er positivt. Hvis det fortsætter med at gå frem af de næste par dage, så ser det positivt ud. 

Næste opgave for de blågule er Derbyet i Parken mod FC København den 21. september kl. 16:30.