Hjulsager: Spilleminutterne kommer

13.09.2014 10:48

Andrew Hjulsager var i sidste sæson en af de helt store åbenbaringer hos Brøndby IF, men måtte mod slutningen af sæsonen se med fra sidelinjen, da en ankelskade sendte ham ud på tribunen.

Nu er den unge kantspiller tilbage i fuldt vigør, og trods den store konkurrence på holdet forventer Hjulsager, at han får en rolle at spille i efteråret.

- Det gik rigtigt godt i sidste sæson, men så fik jeg en uheldig skade til træning, og det var selvfølgelig utrolig hårdt mentalt. Det var hårdt at se sine kammerater træne og spille kamp uden selv at kunne være med, men selve skadesperioden gik godt i forhold til planen, siger Hjulsager.

- Så det var en hård tid, men nu har jeg trænet med i en måned, og jeg føler mig klar til at begynde at spille kamp igen. Jeg har gjort det godt til træning, og jeg kæmper egentlig bare for at vise, at jeg kan begynde at få lidt spilletid. Jeg ved, at klubben tror på mig, og at spilleminutterne kommer.

I det netop overståede transfervindue hentede Brøndby IF blandt andre den norske U21-landsholdsspiller Elbasan Rashani og dermed blev konkurrencen på kantpladserne ydereligere skærpet. Den øget konkurrence bekymrer dog ikke Hjulsager, der har stor tro på egne evner.

- Jeg tænker ikke så meget på konkurrencen på holdet. Jeg tænker mere på, at jeg skal nå mit niveau, og når jeg når det, så skal jeg nok spille. Jeg føler egentlig bare, at jeg skal have nogle indhop, så jeg kan vise, hvor god jeg er.