Stærk Masterclass-repræsentation på U-landsholdene

11.09.2014 09:35

Det er ikke kun A-landholdene rundt omkring i Europa, der har benyttet pausen i de nationale ligaer til at spille landskampe. Også mange af de nationale U-landshold har haft fuldt program, og det har betydet, at flere af Brøndby IF’s talentfulde spillere er blevet kaldt til landsholdsamling.

Gregers Arndal-Lauritzen var med for det danske U17-landshold i de to kampe mod Georgiens ditto. Danmark trak det længste strå i første kamp, som blev vundet med 1-0, men måtte se sig besejret med 4-1 i anden kamp. 

Både Daniel Stückler og Rezan Corlu var med Danmarks U19-landshold til et nordisk stævne i Lyngdal i Norge, som blev vundet efter 2-1-sejre over værtslandet og Sverige. Stückler og Corlu var med i begge kampe, og sidstnævnte blev matchvinder i kampen mod Sverige. Du kan se den flotte kasse her.

I det danske U20-landsholds 1-0-sejr over De Forende Arabiske Emirater var der også et Brøndby-islæt, da både Sven Crone og Andrew Hjulsager var i kamp.   

Frederik Holst og Riza Durmisi var med i truppen for det danske U21-landshold, der efter henholdsvis 4-2 over Rusland og 7-1 over Bulgarien er videre til play-off-kampene inden næste sommers U21-EM. Durmisi spillede i begge kampe og scorede sågar i kampen mod Bulgarien. 

I næste uge er Amir Al-Ammari udtaget til det svenske U18-landshold, der deltager i en international turnering i Bollnäs, Sverige. 

Endelig var defensivtalentet Nicklas Halse udtaget til U18-landsholdets træningssamling i Tilst i slutningen af august.