Jesper Jørgensen: Tak til Jan Bech Andersen

31.08.2014 09:45

Det ophæver logikken, at Daniel Agger er tilbage i den blågule trøje. Hemmeligheden bag lørdagens store nyhed er som bekendt en jubilæumsgave til Brøndby IF.

Det er klubbens bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, der har haft en central rolle i forbindelse med aftalen, som betyder, at Agger nu igen kan opleves på Brøndby Stadion og i Superligaen.

- Jan Bech Andersen har hele året haft et stærkt ønske om på en eller anden måde at medvirke til markeringen af Brøndby IF’s 50-års jubilæum. For Jan Bech Andersen har det stor betydning, at man dyrker klubbens historie og husker den funktion, Brøndby IF har haft som samlingspunkt i Danmark igennem en årrække – blandt andet på grund af klubbens stærke sociale engagement, siger Brøndby IF’s administrerende direktør, Jesper Jørgensen.

- Da der viste sig en mulighed for, at Daniel Agger ville hjem til Danmark og Brøndby IF, sagde Jan Bech Andersen med det samme, at han var parat til at støtte denne tanke. Det skulle være hans gave til Brøndby IF i forbindelse med klubbens 50-års jubilæum. Takket være de midler er Daniel Agger nu tilbage i den klub, han føler så meget for, fortsætter Jesper Jørgensen.

Brøndby IF’s administrerende direktør uddyber:

- Det er meget generøst af Jan Bech Andersen. Jeg tror, at jeg taler på vegne af alle Brøndby-fans, når jeg udtrykker min taknemlighed over for Jan Bech Andersen for gaven.

- Han er afklaret med, at der følger en del opmærksomhed med, når man giver en gave i den størrelsesorden. Men i bund og grund ønsker Jan Bech Andersen så lidt fokus som muligt på sig selv. For ham handler det om holdet, klubben og tilhængerne. Og så er han sikker på, at Brøndby IF i kraft af aftalen med Daniel Agger kommer tættere på at opfylde de sportslige og økonomiske målsætninger, der er lagt frem i vores plan for de kommende år: “Brøndby IF - Vision 2017”.