Rud: Fast bestanddel af toppen igen

29.08.2014 10:18

I de seneste måneder har Brøndby IF’s bestyrelse og direktion arbejdet på en plan med målsætning om, at Brøndby IF skal være i økonomisk ligevægt før transfer i 2017, den såkaldte ”Brøndby IF - Vision 2017”.

Denne vision indeholder en række delmål. På det sportslige plan indebærer det blandt andet en målsætning om at vinde medaljer hver sæson og at integrere talenter fra Brøndby Masterclass i Superligatruppen.

- Brøndby IF er en stor klub, og derfor skal vi også have store, sportslige ambitioner. Alle i og omkring klubben ønsker, at Brøndby skal tilbage som en fast bestanddel af toppen i dansk fodbold. Det sker ikke over natten, men vi er kommet et godt stykke vej. Den positive udvikling får ikke vores fødder til at lette fra jorden, men vi er selvfølgelig ambitiøse, fortæller Brøndby IF’s sportsdirektør, Per Rud, og tilføjer:

- Helt konkret er det vores mål at vinde medaljer hver sæson. Derudover er det en målsætning, at Brøndby IF vinder et dansk mesterskab senest i sæsonen 2017/18. Vi mener, at det er både realistisk og naturligt med den trænerstab og den spillertrup, vi har til rådighed - og med vores muligheder for kontinuerligt at bygge mere på.

”Brøndby IF – Vision 2017” har imidlertid ikke kun fokus på Superligaholdets resultater. Målet er, at Brøndby Masterclass skal være det stærkeste og mest lønsomme talent- og udviklingsarbejde i Danmark.

- Talentudvikling er Brøndby IF’s DNA, og vi har investeret mange ressourcer i Masterclass-projektet. Derfor skal vi også have ambitiøse målsætninger på talentfronten. Fra og med 2016 skal Brøndby IF have minimum 25 spillere pr. kalenderår, der får spilletid på et ungdomslandshold. Dertil kommer, at minimum 50 procent af Superligatruppen i 2017 skal udgøres af spillere fra Brøndby Masterclass, forklarer Per Rud.

Du kan læse mere om ”Brøndby IF – Vision 2017” i halvårsrapporten ved at klikke her.