Skadesupdate: Få spillere på sidelinjen

27.08.2014 11:10

De fleste spillere var i aktion, da Brøndby IF tirsdag formiddag spillede korte, interne træningskampe på bane 2 ved Brøndby Stadion (se målene her). Det lysner således på skadesfronten for de blågule, som kun måtte undvære Michael Almebäck, Christian Nørgaard og unge Nikolai Laursen.

Christian Nørgaard har et stykke vej endnu, før det brækkede kraveben er klar til kamp. Michael Almebäck er stadig plaget af en lægskade, mens 16-årige Nikolai Laursen er på vej tilbage efter problemer med anklen.

- Vi holder løbende øje med spillerne og tilpasser træningsmængden til den enkelte, og det er dejligt at kunne sige, at stort set hele truppen træner med. Vi træner godt, og vi har udnyttet pausen til at få finpudset nogle ting, fx defensiven, det høje pres og spillet på den sidste tredjedel af banen, fortæller cheftræner Thomas Frank. 

Næste opgave for Thomas Frank og co. er udekampen mod FC Nordsjælland på søndag den 31. august. Kickoff er kl. 17:00, og du kan få mere information om køb af billet ved at klikke her.