Fin Masterclass-repræsentation på U-landsholdene

25.08.2014 10:32

Nicklas Halse, Amir Al-Ammari, Gregers Arndal-Lauritzen, Daniel Stückler, Rezan Corlu, Svenn Crone og Andrew Hjulsager fra Brøndby Masterclass skal alle i den kommende tid repræsentere u-landsholdene i henholdsvis Danmark og Sverige.

Nicklas Halse, der tidligere på sommeren blev hentet i Hvidovre IF, kan spille sin femte u-landskamp for Danmark. Han har tidligere spillet fire U16-landskampe og er denne gang udtaget til U18-landsholdet, der den 26.-27. august har en træningssamling i Tilst.

Amir Al-Ammari, der i oktober 2013 blev hentet i Husqvarna i Sverige, er udtaget til det svenske U18-landshold, som fra den 14.- 21. september deltager i en international turnering i Bollnäs, Sverige.

Gregers Arndal-Lauritzen, som til daglig spiller venstreback på Brøndby Masterclass’ U17-hold, er udtaget til det danske U17-landshold, der spiller to venskabskampene mod Georgien i Tbilisi den 26. og 28. august.

Daniel Stückler og Rezan Corlu, profiler på Brøndby Masterclass’ U19-hold, skal begge i aktion for det danske U19-landshold, som spiller to venskabskampe mod henholdsvis Norge og Sverige den 4. og 6. september. Stückler har til dato spillet 25 u-landskampe og scoret 11 mål, mens Rezan Corlu har 22 kampe, 12 mål.

Svenn Crone og Andrew Hjulsager fra Brøndby IF’s Superligatrup er udtaget til det danske U20-landshold, der den 2. september spiller landskamp mod De Forenede Arabiske Emirater i Senec, Slovakiet. Svenn Crone har hidtil spillet 30 u-landskampe, mens Hjulsager har 38 u-landsholdkampe på CV’et.