Jubilæum: Fodboldstævne for sponsorer ved Brøndby Stadion

21.08.2014 11:30

Brøndby IF fejrer i år 50 års jubilæum. Det markeres i løbet af året med en række begivenheder. Lørdag den 6. september er der i anledning af jubilæumsåret derfor arrangeret et fodboldstævne for Brøndby IF’s sponsorer.

Stævnet afvikles ved Brøndby Stadion som et 5-mandsstævne med to halvlege af 10 minutter. Dommere i kampene vil være spillere, ledere og trænere fra Brøndby IF. 

5-mandsholdene må højst have tre udskiftere, og max. en af de deltagende herrer må inden for det sidste år have spillet på et højere niveau end serie 1.

Jubilæumsturneringen indledes med fælles morgenmad kl. 8:30 og forventes at vare til lidt ud på eftermiddagen (efter frokost).

Præmier

1. præmie: Vinderpokal samt 16 pladser til Michael Laudrup Lounge til en hjemmekamp i efteråret 2014 med fri buffet, drikkevarer og VIP-pladser på stadion til kampen. Pladserne kan fordeles på flere kampe.

2. præmie: 10 pladser til Michael Laudrup Lounge til en hjemmekamp i efteråret 2014 med fri buffet, drikkevarer og VIP-pladser på stadion til kampen. Pladserne kan fordeles på flere kampe.

3. præmie: 50 siddepladser til en Superligakamp på Brøndby Stadion i efteråret 2014. Pladserne kan fordeles på flere kampe

4. præmie: 10 jubilæumspakker med Brøndby IF’s jubilæumsøl fra Skands Bryggeri.

Alle deltagende hold får et holdfoto samt en pakke med jubilæumsøl fra Skands Bryggeri.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til account manager i Brøndby IF, Jacob Roth, på [email protected]. I mailen skal du oplyse antal hold, virksomhed, adresse, postnummer, kontaktperson (+telefonnummer).