Hjulsager tilbage for fuld styrke

20.08.2014 11:46

Efter et flot forløb med masser af spilletid, mål og assists sluttede sidste sæson med en ankelskade og operation for Andrew Hjulsager.

Den 19-årige kantspiller, som i februar modtog DBU-prisen som Årets U19-talent, er nu tilbage for fuld styrke. Den seneste måned har Hjulager således været at finde på træningsbanen med en bold for fødderne.

- De første 2-3 uger blev jeg trukket ud af den sidste del af træningen for at undgå risikable dueller for anklen, men igennem den seneste uge har jeg trænet fuldt med. I starten følte jeg mig lidt tung, men nu er jeg fit. Kampformen skal selvfølgelig bygges på, men ellers er jeg topklar, fortæller Andrew Hjulsager.

Det kunne man se ved selvsyn til mandagens træning, hvor Brøndby-talentet strålede. Hurtige fødder, skarpe driblinger og masser af mål er den bedste beskrivelse af Hjulsagers indsats ved det afsluttende intervalspil.

- De første fem dage kunne jeg godt mærke, at jeg manglede boldføling, men det blev hurtigt bedre. Jeg synes også, at jeg har vist til træningen, at jeg er klar til at kæmpe for en plads i truppen mod FC Nordsjælland i næste runde, lyder det fra Andrew Hjulsager.

- Jeg ved godt, at jeg kommer lidt fra baghjul efter en lang skadespause, men målet er en plads i truppen til FCN-kampen. Det ville være super dejligt at komme med dér.