Frank kræver stor aggressivitet mod SIF

27.07.2014 08:51

Efter en god opstart uden nederlag kom Brøndby IF skidt fra start i Superligaen. Et nederlag på 3-1 mod FC Midtjylland blev udbyttet af sæsonpremieren, og hverken spillerne eller cheftræner Thomas Frank var tilfredse med indsatsen.

De blågule skal derfor hive en helt anden præstation frem mandag aften, når Silkeborg IF besøger Brøndby Stadion til sæsonens første hjemmekamp (du køber billet til opgøret her).

Selv om der er tale om en oprykker, bliver det ikke en let kamp, understreger Brøndby-cheftræneren.

- Silkeborg imponerede med en flot præstation mod FC København, hvor de efter slutfløjt nok kunne have drømt om mere end 0-0. Det aftvinger respekt. Vi ved, at de forsvarer sig godt og kompakt, og at de gerne vil prøve at spille og få sat tingene offensivt. Det skal vi kunne håndtere. Derfor er det også vigtigt, at vi udviser aggressivitet. Selvfølgelig i presset og i duellerne, men ligeledes i de dybe løb og i boksen. Vi skal komme ud med stor aggressivitet, for vi har noget at bevise, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Vi skal tilbage og levere en ordentlig præstation, for det var langt fra godkendt i søndags. Uanset hvad eller hvordan man har tænkt sig at spille, så er aggressivitet et af de helt afgørende elementer for at præstere. Det var også et afgørende element, da vi ikke præsterede i sidste uge mod FC Midtjylland. Det er alfa og omega, at det bliver opfyldt mandag aften.

- Det er den første kamp foran vores fantastiske hjemmepublikum, og det glæder vi os sindssyg meget til. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at dominere kampen. Vi skal kunne spille med få berøringer, holde tempo i bolden og vende spillet fra side til side. Og så skal vi i den grad have forbedret kvaliteten i vores indlæg. Det har vi også arbejdet på hele ugen. Det bliver også en balancegang med den der berømte tålmodighed, så vi ikke forsøger at sætte den afgørende pasning ind for tidligt i forhold til at lave det gennembrud, der giver mål.

Kickoff er kl. 19:00, og du kan købe billet til opgøret via brondby.com/billetter.