Update: Stadig billetbeviser til Brugge away

26.07.2014 10:05

Europa-bold. Brøndby IF er tilbage efter en pause fra international fodbold, men Europa-tørsten hos fansene er ikke forsvundet i mellemtiden. Tværtimod.

Kl. 9:30 blev salget af billetbeviser til udekampen mod Club Brugge torsdag den 31. juli sat til salg. Allerede kl. 6:00 dukkede de første op og startede en kø, som ved 8-tiden var vokset til over 70 personer. Som tiden skred frem voksede den støt og roligt, og der var således masser af forventningsfulde og rejselystne fans gennem shoppen, da dørene blev slået op.

Den store interesse har medført, at der er blevet gjort et stort indhug i antallet af billetbeviser. Du kan dog stadig nå at købe, hvis du svinger forbi Brøndby Stadion. Husk at læse nedenstående igennem først.

Billetbeviser i stedet for billetter

Desværre er udebanebilletterne til kampen i Brugge den 31.juli stadig ikke ankommet fra Belgien. 

Da kampen nærmer sig med hastige skridt, og for at det skal være lettest for flest mulige fans at købe billet, har vi valgt nedenstående løsning på salg af udebanebilletterne.

NB! Vi vil anmode dig om at læse de 6 punkter godt igennem, så der ikke er nogen misforståelser. Har du spørgsmål, kan du skrive til [email protected]


  1. I morgen lørdag fra kl. 9:30 sælges der midlertidige billetbeviser i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.

    Billetbeviserne kan IKKE bruges som billet i Brugge og SKAL derfor ombyttes inden afrejse til Belgien.

  2. Prisen per billetbevis er 110 kroner.
    Man betaler, når man køber billetbeviset lørdag i Brøndby Shoppen.

  3. Man kan købe maksimalt 2 billetbeviser per person.

  4. Billetbeviset SKAL ombyttes til en rigtig billet enten mandag, tirsdag eller onsdag INDEN afrejse til Belgien.
    - Mandag kl. 17-18:30 inden Silkeborg-kampen kan man ombytte i billethuset ved Sydsiden-indgangen (i gavlen mod Idrættens Hus).
    - Tirsdag og onsdag kan der ombyttes i Brøndby Shoppen fra 9:30-17:30.

  5. Sidste frist for ombytning af billetbeviset er altså onsdag eftermiddag i Brøndby Shoppen. Man kan IKKE ombytte i Belgien.

  6. Billetbeviserne kan KUN købes ved fysisk fremmøde i Brøndby Shoppen.


bruggebif
Ved 8-tiden i morges stod over 70 i kø til Brøndby Shoppen, men den voksede løbende frem mod salgsstart kl. 9:30. De første kom allerede kl. 6:00.