BK Union er trådt ind i Brøndby Masterclass

23.07.2014 13:26

Da Brøndby IF i april lancerede klubbens nye, omfattende talentsatsning - Brøndby Masterclass - inkluderede det blandt andet et løft på ressourcerne, større kompetencer samt øget samarbejde med regionale talentcentre og lokale talentklubber.

Antallet af lokale talentklubber er nået op på 15, nu hvor BK Union ligeledes er trådt ind i Brøndby Masterclass. Samarbejdsaftalen blev markeret med et besøg af den tidligere Union-spiller Frederik Holst, som også havde taget Christian Nørgaard med for at skrive autografer til de fodboldglade medlemmer.

- Der skal lyde et stort velkommen til BK Union. Brøndby Masterclass skal have et stærkt netværk både regionalt og lokalt, og vi glæder os over, at BK Union nu er trådt ind, siger Kim Vilfort, chef for Brøndby Masterclass.

Ungdomsformand John Emil Winberg fra BK Union udtrykker ligeledes glæde over aftalen:

- Vi i BK Union er utroligt stolte af at være blevet inviteret med i Danmarks mest seriøse talentudviklingsprogram, og vi ser det som en klar blåstempling af vores ungdomsarbejde, siger John Emil Winberg og tilføjer: 

- Vi sendte Frederik Holst af sted for en del år siden, og han er jo en spiller, som mange af vores medlemmer snakker om og ser op til. Han er med til at synliggøre, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at komme fra en mindre klub og hele vejen ind på Superligaholdet, og det viser Brøndby jo også, at de tror på, når de inviterer mindre lokale klubber med i Brøndby Masterclass.

- Jeg er helt sikker på, at både spillere, trænere, forældre og ledere vil kunne lære en masse af den vidensdeling og erfaringsudveksling, som vi nu får, ikke bare med Brøndby IF, men også med alle de andre lokale talentklubber i Brøndby Masterclass. Det kommer helt sikkert til at blive en løftestang for BK Union, så vi bliver endnu dygtigere og endnu mere skarpe på at give vores medlemmer sjove og læringsrige oplevelser med fodbolden.

De 14 øvrige lokale talentklubber er:
Er din klub interesseret i at blive lokal talentklub under Brøndby Masterclass, kan du henvende dig til koordinator Steen Jølnæs på [email protected].

BIF
Frederik Holst og Christian Nørgaard skrev autograf til de unge BK Union-spillere.

BIFBKUNION
Ungdomsformand John Emil Winberg (t.h.) skriver under på aftalen sammen med Brøndby IF's koordinator for lokale talentklubber, Steen Jølnæs (t.v.).