Szymanowski ude i 3-4 uger

22.07.2014 13:30

Alexander Szymanowski blev i søndagens kamp mod FC Midtjylland nedlagt af hjemmeholdets Patrick Banggaard, der modtog en advarsel for forseelsen.
 
Desværre koster den hårde tackling nu den vævre argentiner 3-4 uger på sidelinjen, da Szymanowski i faldet beskadigede et par ledbånd i skulderen.
 
Undersøgelser mandag viste, at ledbåndene i området, hvor kravebenet møder skulderen, er revet over. Det vurderes, at skaden nødvendiggør en pause på 3-4 uger.
 
Cheftræner Thomas Frank siger:
 
- Vi er ærgerlige over at måtte undvære Alex i de næste uger. Vi er inde i en vigtig periode med de første kampe i Superligaen og ikke mindst de europæiske opgør mod Club Brügge, så det er en streg i regningen, at vi ikke har Alex til rådighed det næste stykke tid.
 
- Heldigvis har vi flere andre, dygtige spillere, der er klar til at tage over i de kampe, hvor Alex ikke kan spille, og så ser vi frem til, at han igen er kampklar.
 
Alexander Szymanowskis skulderskade kræver ingen operation, og derfor kan kantspilleren holde formen ved lige med styrketræning, løb med mere, så snart ledbåndene er vokset sammen, og smertegrænsen tillader det. Dog vil træningen i det første stykke tid være uden kropskontakt, da der ellers er risiko for, at skaden bryder op.