Nyt afsnit: Brøndby Junior TV (4) - Liverpool special

22.07.2014 15:33

Så er fjerde afsnit af Brøndby Junior TV klar - endda i en "Liverpool special"-udgave!

Sommerens storkamp mod Liverpool FC er således omdrejningspunktet for dette program, der har masser af lækre indslag og spændende gæster, deriblandt Johan Elmander og Daniel Agger.

Du kan glæde dig til følgende:

- Olivia besøger træningsbanen dagen før kampen, hvor hun snakker med tilskuerne, "Kalle", "Thyge", Holst og assistenttræner Claus Nørgaard.

- Victors Talkshow får besøg af Johan Elmander og Thomas Frank. De snakker om den kommende kamp og udveksler fodboldtricks.

- Olivia og Sofie fanger kendisser på den røde løber til Liverpool-kampen. De møder tv-vært og Simon Makienoks kæreste Ibi Støving sammen med fodboldreporter Tina Müller, den tidligere Brøndby-spiller Allan Nielsen sammen med Tina Lund, komiker Heino Hansen, de musikalske gutter fra Ulige Numre og Dúné samt Joey Moe. Der bliver diskuteret yndlingsspillere, snakket neglelak, lavet jokes, og der er også tid til en lille dans og sang med Joey Moe.

- Oliver og Victor kommenterer kampen, giver den gas og brillerer med deres fodboldviden. Ikke just neutrale kommentatorer :- )

- Til slut laver Oliver interviews med Lukas Hradecky, Christian Nørgaard og ikke mindst AGGER!