Hvidovre-talent skifter til Brøndby

15.07.2014 08:00

Brøndby Masterclass er et medlem rigere.

Brøndby IF og Hvidovre IF er således blevet enige om en transfer, som betyder, at Nicklas Halse skifter til de blågule med øjeblikkelig virkning på en toårig kontrakt.

Det 17-årige defensivtalent, som allerede i foråret debuterede på Hvidovres 1. seniorhold i NordicBet Ligaen, vil i den kommende sæson spille på U19-mandskabet i Brøndby Masterclass.

- Brøndby har gang i et attraktivt projekt, som jeg kun har hørt godt om. Der er stor fokus på talentudvikling. Klubben og Thomas Frank er kendt for at give de unge spillere chancen, og jeg er sikker på, at Brøndby er det rette sted for min videre udvikling. Jeg vil arbejde hårdt for at optimere chancen for en dag at kunne spille på Brøndby Stadion foran Danmarks bedste fans, siger Nicklas Halse.

- I første omgang glæder jeg mig imidlertid til at arbejde under Per Frandsen på U19-holdet. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Sportsdirektør Per Rud siger om handlen:

- Halse er en eftertragtet spiller, som vi har hentet i kapløb med andre klubber til en fornuftig pris. Vores udviklingsplan tiltalte ham, og vi glæder os til, at han under U19-cheftræner Per Frandsen og A+ træner Henrik Lehm vil udvikle sig yderligere og derved på sigt banke på til Superligaholdet.

Nicklas Halse spiller primært midterforsvarer eller defensiv midtbane, og han er noteret for fire kampe på U16-landsholdet.