Flere talenter fik hue på

09.07.2014 14:14

Superligaspiller i Brøndby IF, Dario Dumic, fik i sidste måned hue på efter at have gennemført en HF-uddannelse på Brøndby Gymnasium.
 
Dario var imidlertid ikke den eneste unge spiller, der tidligere på sommeren fik bevis på at have gennemført en ungdomsuddannelse.
 
Svenn Crone (nyoprykket i Superligatruppen), Torbjørn Billeskov og Alexander Munch, der i de forgangne sæsoner har spillet på Brøndby IF’s U19-hold, fik således også hue på denne sommer.
 
Svenn Crone og Alexander Munch har begge taget en studentereksamen fra Brøndby Gymnasium, der ligger på Brøndby Stadion, mens Torbjørn Billeskov er blevet student fra Slotshaven Gymnasium i Holbæk.
 
De fire unges uddannelse glæder chef for Masterclass, Kim Vilfort:
 
- Vi ser meget gerne, at vores unge spillere tager en uddannelse ved siden af fodbolden. Det er en vigtig, integreret del af Brøndby Masterclass. Vi bruger mange ressourcer på at kunne tilbyde talenterne gode uddannelsestilbud, som kan skræddersys, så de passer til deres fodbolduddannelse her i klubben.
 
- Det er vores erfaring, at det er vigtigt for de unges udvikling, at der også er noget fornuftigt at tage sig til ved siden af fodbolden, og at det ligeledes er gavnligt for dem at blive en del af et skolemiljø, hvor alt ikke handler om fodbold. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt for os og for de unge, at de har noget at falde tilbage på den dag, karrieren slutter.
 
- Derfor er det rigtig glædeligt, at de fire unge har gennemført en ungdomsuddannelse. Vi ved, at det kræver en del af dem i forhold til planlægning, disciplin og vilje, men det er godt givet ud, når det lykkes. Jeg vil ønske de fire et stort tillykke med uddannelsen – godt gået!