Årets U-talenter er kåret

08.07.2014 11:58

Sæsonen er gået på hæld for Brøndby IF's yngste talenter. 

U-talentafdelingen, der strækker sig fra U10-U14, har holdt deres afslutning, som denne gang måtte rykkes ud af klubhuset og ind i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion på grund af det store antal tilmeldte.

Omkring 165 personer kunne se sjove filmstumper, høre om resultater og hårdt arbejde krydret med sjove anekdoter og episoder fra den første halvsæson for den nye U-talentafdeling.

Aftenen startede med et interview med Andrew Hjulsager, der fortalte om sin tid i klubben, og om hvor meget der kræves for at gå hele vejen til førsteholdet. Andrew kunne berette om en god tid, men også om hårdt arbejde og ydmyghed. Hjulsager sluttede af med at skrive autografer til de mange U-talenter.

Som traditionen foreskriver, bød aftenen også på taler fra U17-træner John Ranum, U-talentleder Kenneth Brogaard, ungdomsformand Peter Lundø og fra trænere og ledere på de forskellige hold. Derudover var der naturligvis kåringer af Årets Spillere på de forskellige hold.

Disse U-talenter blev Årets Spillere 2014:

U10: Marc Winkel
U11: Sebastian Birkemose Brodersen
U12: Nikolaj Mejlby Pedersen
U13: Frederik Nørrestrand Kristiansen
U14: Anton Hendriksen

Aftenen kulminerede med uddelingen af årets John Ranum-pokal. Pokalen, der er indstiftet i år, uddeles til en U14-spiller, der gennem sin tid i U-talentafdelingen har gjort en særlig indsats og har betydet noget specielt for afdelingen. Selv om afdelingen er ny, har mange af spillerne været her rigtig længe, så det var muligt at skue tilbage og udvælge den helt rigtige, der, som den første, fik sit navn indgraveret i den betydningsfulde vandrepokal.

At modtage denne hædersbevisning er et af de største blåstemplinger, man kan få inden for dansk ungdomsfodbold, da det er "Mr. Talent" John Ranum, der udvælger modtageren og uddeler prisen. Det første navn, der er indgraveret i vandrepokalen, blev:

Jesper Lindstrøm

Stort tillykke til alle prisvinderne. Nedenfor kan du se lidt billeder fra afslutningsfesten.

AH


U

U





























U



U


U

U