60 nye partnere siden januar

02.07.2014 10:13

Oven på et par sportsligt magre år lysner tingene for Brøndby IF. Senest omtalte vi her på "kanalen" en tilskuerstigning på hjemmebane på hele 73 % i den forgangne sæson (set i forhold til forrige sæson), men også på sponsorfronten er der fremgang at spore.

Siden januar er der således kommet 60 nye partnere til, hvilket betyder, at Vilfort Loungen på hovedtribunen på Brøndby Stadion er tæt på at have fuld belægning.

Det glæder administrerende direktør Jesper Jørgensen sig ikke uventet over. Samtidig understreger han dog, at ambitionerne for fortsat at øge væksten på sponsorområdet er høje.

- Vi er glade for, at vi har fået vendt udviklingen på partner- og sponsorfronten. Vi kan mærke på efterspørgslen på vores "produkt, at virksomhederne kan se, at Brøndby IF er stærkt på vej tilbage, og at det er spændende og givende at være en del af dette.

- Det er klart, at vi efter en lang periode med uro og dårlige resultater har til opgave at overbevise både nuværende og potentielle partnere om, at projektet Brøndby IF er langtidsholdbart og værd at være knyttet til. Det arbejder vi benhårdt på hver dag, og vi er allerede nået et godt stykke.

- Selv om vi er meget glade for den store opbakning, vi lige nu oplever fra vores mange "gamle" og nye partnere, så hviler vi bestemt ikke på laurbærrene. Vi skal vokse endnu mere på dette område. Det er et erklæret mål for os, og vi lægger mange ressourcer i det dagligt.

Ønsker din virksomhed også at blive en del af Brøndby IF’s partnernetværk, kan du kontakte vores salgsteam her.