Hjulsager: Er foran comeback-planen

23.06.2014 14:18

Unge Andrew Hjulsager, der spillede en flot første seniorsæson for Brøndby IF, pådrog sig den 7. maj en ankelskade til træning, der nødvendiggjorde en operation og en længere pause.

Nu lysner det imidlertid for den dynamiske kantspiller, der ikke er så langt fra at kunne trække støvlerne på igen.

- Det er gået rigtig godt med genoptræningen indtil videre, så jeg er faktisk lidt foran planen. Der er en helingstid på knoglen på seks uger, som selvfølgelig skal overholdes. Den helingstid er der kun en uges tid tilbage af. Efter den periode må jeg begynde at løbe, og så må vi se, hvor hurtigt det går derfra. Ifølge min egen plan så burde jeg være klar til at spille i starten af august.

- Det har været rigtig hårdt at være ude, selv om det heldigvis er min første længere skadespause. Jeg gik glip af de tre sidste kampe i sæsonen, som jeg gerne ville have været med i. På en måde var jeg så lidt heldig, at noget af skadespausen lå i ferien, så der gik nogen uger dér. Men det har stadig været hårdt mentalt. Jeg har ikke kunnet lave noget som helst i fire uger, hvor jeg bare skulle ligge ned – også efter operationen. Når man så er ude i klubben og ser de andre løbe ud til træning, så er det ikke specielt sjovt at måtte blive indenfor og lave styrkeøvelser.

- Men det går rigtig godt lige nu, og jeg kan se, at jeg hurtigt bygger muskelmasse på det skadede ben. Derfor håber jeg på at blive klar lidt før, men jeg skal omvendt ikke forcere noget. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage. Jeg er selvfølgelig rigtig utålmodig, men jeg er også bevidst om, at jeg skal være ordentlig klar, så der ikke kommer overbelastningsskader og den slags.

19-årige Andrew Hjulsager spillede 23 kampe og scorede fire mål i debutsæsonen for Brøndby IF.