Tak til Norouzi, Joensen og Verbist

24.05.2014 16:02

Her hvor sæsonen er gået på hæld, er det tid til en foreløbig status på Superligatruppen. Fire spillere har kontraktudløb, mens en enkelt spillers udlånsperiode slutter.

Det ligger fast, at tre spillere - de udlejede Brøndby-talenter Daniel Norouzi og René Joensen samt reservemålmand Bram Verbist - ikke får forlænget deres aftaler med Brøndby IF og dermed stopper i klubben.

Sportsdirektør Per Rud fortæller:

- Vi tog Bram Verbist ind som backup i januars transfervindue, da vores talentfulde reservekeeper, Michael Falkesgaard, var blevet opereret i hånden i december og først ville være spilleklar i løbet af foråret. Den rolle har Bram udfyldt til punkt og prikke. Han har været yderst professionel og var fra første færd vellidt i klubben. Vi ønsker Bram held og lykke med den videre karriere.

- Daniel Norouzi er en god spiller samt en klog og sympatisk fyr, som jeg ved, at alle i klubben har været meget glade for gennem hans ungdomsår og i seniortiden. Vi er dog så godt besatte på venstreback-positionen, at Daniel ikke vil opnå spilletid her hos os, og derfor er det bedste for begge parter, at Daniel nu kan finde en anden klub, som kan få glæde af hans mange kvaliteter.

- René Joensen er en særdeles sej færing, som vi har været rigtig glade for at have i klubben. René kom lidt fra baghjul, men overhalede andre talenter på vilje og indstilling. Vi vurderer dog, at René på nuværende tidspunkt ikke vil kunne gøre sig gældende på vores hold, og vi forlænger derfor ikke hans aftale. Jeg er dog sikker på, at René nok skal få en god karriere andetsteds.

- Til både Daniel og René skal der lyde en stor tak for indsatsen. For begges vedkommende gælder det, at de har bidraget positivt til fællesskabet og kulturen i klubben igennem årene og været gode repræsentanter for Brøndby IF. Held og lykke fremover.

Ud over afskeden med Norouzi, Joensen og Verbist er Khalid Boulahrouz’ fremtid fortsat uvis, mens Per Rud afventer afslutningen på NordicBet Ligaen, før han vil tage en snak med Franck Semou og AB, som den unge midtbanespiller pt. er udlejet til.

- Der er endnu ikke en endelig afgørelse på Khalid Boulahrouz’ fremtid i klubben, men der kommer en udmelding, så snart kontraktsituationen er afklaret. I forhold til Franck Semou tager vi en snak med ham og AB, når de er færdige med opgaverne i NordicBet Ligaen, lyder det fra Per Rud.