Blog: Franks personlige hilsen til fansene

10.05.2014 14:57

Sæsonen lakker mod enden. Søndag kl. 17:00 bliver forårets sidste hjemmekamp således fløjtet i gang på Brøndby Stadion, som har været velbesøgt sæsonen igennem.

Selv hvis man korrigerer statistikken for de to kampe, som blev afviklet uden tilskuere i sidste sæson, har Brøndby IF oplevet en hjemmebanestigning på 51,5 %. I tillæg har udebaneafsnittene været udsolgt i cirka 2/3 af tilfældene, og klubben har modtaget mange positive tilkendegivelser via de sociale medier, e-mail o.lign. 

Derfor vil cheftræner Thomas Frank gerne benytte lejligheden til at sige tak for den store og brede støtte. Du kan læse cheftrænerens blog nedenfor.

Tak til alle Brøndby-fans for den fantastiske støtte

- Så nåede vi til sæsonens sidste hjemmekamp. Sidste mulighed for at spille foran vores helt unikke hjemmepublikum. Det sætter en masse tanker i gang, og derfor vil vi gerne takke alle vores fans for den fantastiske støtte, vi har mødt fra alle sider sæsonen igennem. I skal alle have tak, for I er alle vigtige for os – lige fra de aktive på Sydsiden til familiefædrene, børnene og vores mange fans fra andre landsdele – og vi kan ikke genrejse klubben uden jer. Det kan kun ske i fællesskab. Det er Brøndby IF’s mindset, at ingen er over klubben, og at vi står sammen om en fælles sag. 

- Dette sammenhold er helt klart en af grundene til, at vi har vist et højt niveau, og at vi kom tilbage på sporet efter en hård sæsonstart – endda med et ungt hold under udvikling. Der er ingen andre Superliga-klubber, der har så mange fans med på udebane. Ingen andre danske klubber har så dedikerede fans, som giver udtryk for deres kærlighed med den volume. Ingen andre Superliga-klubber synes at have så mange fans landet over. Det er vi enormt stolte over, og det forpligter. Det forpligter os til at være dedikerede hver dag og til at gøre alt, hvad vi kan, for at optimere den enkelte spiller, staben og holdet som helhed. Derfor er det eneste, vi tænker på, at optimere tingene, så vi kan præstere hver søndag for fansene.

- Det er svært at måle, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har hentet point på grund af opbakningen. Vi havde en voldsom svær start, og alligevel var der ubetinget kærlighed. Det betød enormt meget for mig, for staben og for spillerne, at vi kunne mærke opbakningen i de svære stunder. Fodbold er følelser, og når man elsker nogen så højt, som vores fans elsker klubben, så kan det være svært ikke at blive skuffet og frustreret, når det går dårligt, men der har været opbakning hele vejen igennem. Ikke kun på stadion, men også på de sociale medier, via e-mail osv. fra de fans, som bor langt væk fra Vestegnen.

- Vi ved, at der er rigtig mange, som holder med os over hele landet. Det er et privilegie at have den største fanskare. Vi er stolte af det, og vi gør, hvad vi kan, for at gøre jer stolte. I skal vide én ting: Selv om spillet ikke altid flyder, selv om vi ikke altid toppræsterer, så brænder vi for at dygtiggøre os hver dag og på den måde forsøge at styre klubben tilbage til den storhed, der kendetegner Brøndby IF.

- Med disse ord vil vi sige tusind tak for denne sæson. Tusind tak for støtten, og vi håber, at vi kan slutte af med to gode præstationer. Vi glæder os meget til i fællesskab at tage det næste skridt og flytte klubben yderligere op i niveau. I første omgang handler det imidlertid om søndagens kamp mod Randers, og vi glæder os til at se jer. Forhåbentlig på et gulklædt Brøndby Stadion.

Blågule hilsener

Thomas Frank


Du køber billet til søndagens opgør mod Randers FC via brondby.com/billetter. Husk, at Brøndby IF opfordrer til GULT STADION – læs mere om dette ved at klikke her.