U19 klar til pokalsemi efter 2-0-sejr

23.04.2014 10:16

Blandt andet på grund af diverse landsholdsaktiviteter – eksempelvis sidste uges U18-landskamp – er der netop nu en længere pause i U19-Ligaen. Den pause benyttede Brøndby IF til tirsdag aften at få afviklet sin kvartfinale i Faxe Kondi Ungdomspokalen.

Modstander på udebane var Avarta fra 3. Division. Der var altså tale om et ægte lokalbrag i altid hyggelige Espelunden på den anden side af Roskildevej lige ved Vestvolden. De blågule måtte påtage sig rollen som storfavoritter og stillede i denne opstilling fra start:

A. Hansen

S. Crone - C. Williams - M. Johansen - L. Mdluli

O. Tranberg - J. Faizi

N. Laursen

D. Holm - T. Billeskov - R. Hansen

Undervejs blev Amir Al-Ammari, Daniel Anusic og Daniel Stückler skiftet ind i stedet for Jamil Faizi, Chaz Gerard Williams og Nikolai Laursen.

Gæsterne levede op til favoritværdigheden, og uden problemer hev Brøndby en sejr på 2-0 med hjem over Roskildevej. De blågule mål blev sat ind af Daniel Holm i 22. minut og Daniel Stückler (billedet) ti minutter før tid.

Du kan læse hele referatet inkl. citater fra de to målscorere ved at klikke forbi 90minutter.dk.

I aften kl. 18:30 spiller Brøndby IF's U17-mandskab i øvrigt pokalkvartfinale på udebane mod LSF (Ledøje-Smørum Fodbold).