Hasani glad for sejr og mål

18.04.2014 20:14

Brøndby besejrede her til aften SønderjyskE med 3-1 på Brøndby Stadion. Målscorer til 3-1 var Ferhan Hasani, der gjorde comeback efter et par uger på sidelinjen med en skade. 

Han er naturligvis glad for at være tilbage og for at score, men det er de tre point, der tæller for makedoneren:

- Det var vigtigt at vinde i dag. Det var meget vigtigere, end at jeg scorede. For os handler det om at holde os i toppen, og så er det ligemeget, hvem der scorer målene. Vi skulle bruge de tre point, så vi kan holde fast i fjerdepladsen, siger Hasani. 

- Jeg er selvfølgelig glad for at kunne komme tilbage med et mål, men det er ikke noget, jeg vil hænge mig i. Det vigtigste var, at vi vandt, og nu handler det om at komme videre og fortsætte med at vinde. 

Ferhan Hasani har i de sidste par uger måtte støtte medspillerne fra tilskuerpladserne, da en skade har drillet midtbanemanden. Nu er han dog sin skade kvit, og det glæder ham at være tilbage. 

- Jeg har været ude i to uger, og selv om det ikke var så lang tid, så er første kamp efter en skade altid svær. De første fem minutter skulle jeg lige bruge på at komme op i tempo, men derefter var alt som det skulle være, og jeg mærkede ikke noget til skaden.

- Vi spillede en ok kamp. Især i starten af anden halvleg var vi gode. Vi pressede dem godt og fik hurtigt scoret to mål. Efter det andet mål gik vi desværre lidt ned i kadence, men vi fik hevet os selv op og fik scoret det vigtige tredje mål. Og derfra havde vi styr på kampen. 

- Nu skal vi koncentrere os om kampen på mandag, hvor vi skal på en svær udebane i Århus. Men er vi lige så effektive som i dag, så er jeg sikker på, at vi også kan tage derover og vinde, siger Hasani afslutningsvis.