Da Silva: Lækkert at være tilbage!

18.04.2014 19:58

Patrick da Silva var til dagens kamp mod SønderjyskE foretrukket på Brøndby IF’s venstre back. Han takkede for tilliden med en solid præstation, som kronede ved at assistere den dobbelte målscorer Simon Makienok.

Da Silva håber derfor, at hans præstation har været med til at rykke ham tættere på endnu en startplads. Men han er også klar over, at det kræver, at han præstere til både kamp og træning. 

- Det var lækkert at være tilbage, lyder det fra en glad Patrick da Silva, der selvsagt er mere end tilfreds med at få chancen fra start.

- Det er det, man venter på, når man sidder på bænken. Det handler om at gribe chancen, når man får den, og det synes jeg også, jeg gjorde i dag. Jeg synes, at jeg spillede en fin kamp. Defensivt havde jeg ikke så meget at lave, og det gik fint frem ad banen. Jeg kom meget med frem, fik lavet nogle gode indlæg, og så er det jo lækkert at få en assist. Så jeg er godt tilfreds.

Med en god kamp i ryggen har da Silva naturligvis fået blod på tanden efter mere. Det handler om at give den en skalle til træning og være klar til at gribe chancen, når den byder sig. 

- Mit mål er at spille hver gang, så det handler om at give sig 100 % på træningsbanen og så bevise, at man er det rigtige valg, når man får chancen. Det er selvfølgelig svært, når der er en spiller på samme position, der lige så godt som én selv, men jeg skal tage denne gode kamp med mig og så kæmpe videre.

- Det giver mig selvfølgelig mere selvtillid, når nu man spiller en god kamp og vinder foran så mange tilskuere, så jeg håber, at jeg har gjort det godt nok til at være med til næste kamp også, slutter da Silva.