U17+U19: Fire point og Stückler som dobbelt målscorer

15.04.2014 11:31

Langfredag kl. 17:00 mødes Brøndby IF og SønderjyskE i Superligaen på Brøndby Stadion. Allerede lørdag i den forløbne weekend havde de to klubber generalprøve til opgøret. På Vestegnen spillede de blågule mod SønderjyskE i U19-Ligaen og mod Haderslev FK i U17-Ligaen.

For de ældste blev det en tæt og målrig affære, hvor hjemmeholdet til slut trak det længste strå ved en scoring på straffe omkring ti minutter før tid. Oskar Tranberg sendte den afgørende scoring i nettet. Inden da havde Daniel Stückler vist sin gode form og målfarlighed ved to gange at bringe de blågule i front.

I U17-Ligaen havde Brøndby lidt større problemer og fik først udlignet en tidlig sønderjysk føring cirka fem minutter før sidste dommerfløjt. Det var offensiv-talentet Rasmus Grosen, der stod for målet til drengene fra Vestegnen.

Husk, at du kan læse mere om Brøndby IF's talenter på 90minutter.dk, som denne artikel er bragt i samarbejde med.

U19: Brøndby IF - SønderjyskE 3-2 (1-1)
02. minut: 1-0 Daniel Stückler
17. minut: 1-1 Mikkel Nikolajsen
66. minut: 2-1 Daniel Stückler
76. minut: 2-2 Mikkel Nikolajsen
82. minut: 3-2 Oskar Tranberg (str.)

U17: Brøndby IF - Haderslev FK 1-1 (0-1)
15. minut: 0-1 August Lomholt
77. minut: 1-1 Rasmus Grosen