Frank Hjortebjerg ny U15-træner

16.04.2014 10:50

Brøndby IF har ansat talentfulde Frank Hjortebjerg som ny cheftræner for klubbens U15-hold. Hjortebjerg kommer til fra FC Nordsjælland, hvor han besad en lignende stilling.

Ansættelsen er et led i oprustningen på talentfronten, Brøndby Masterclass. Nuværende U15-træner Søren Juul rykker op på U17-holdet, hvor han sammen med John Ranum skal styrke udviklingen af den næstældste gruppe Brøndby-talenter.

Hjortebjerg er allerede tiltrådt på Vestegnen, men først fra sommer vil "trænerrokaden" blive endeligt effektueret.

Sportsdirektør Per Rud fortæller:

- Frank Hjortebjerg er et rigtig stort trænertalent, som vi har haft i kikkerten et stykke tid. Det er en stor glæde, at vi nu kan tilknytte ham og dermed styrke vores samlede trænergruppe væsentligt.

- I Brøndby Masterclass har vi en klar ambition om at have de bedste trænere, ledere og specialister tilknyttet. Og her passer Frank Hjortebjerg perfekt ind.

- Søren Juul, der tidligere har trænet U15-holdet med stor succes, rykkes op på U17, da vi mener, at han har en hel masse at bidrage med her. Han vil få særligt fokus på at klargøre den yngste årgang U17-spillere til næste niveau, via blandt andet individuelle forløb, samt på video- og analysedelen. Søren og John Ranum bliver et fantastisk stærkt team.

- Vi er nu virkelig godt besat på trænerposterne på de forskellige U-hold, men jeg vil bestemt ikke afvise, at vi kommer til at forstærke os yderligere på træner-/ledersiden i fremtiden.

Utrolig stolt

Selv siger Brøndby IF's nye U15-cheftræner Frank Hjortebjerg:

- Jeg har været rigtig glad for at være i FC Nordsjælland, hvor jeg har lært en masse på kort tid, både som træner, men også menneskeligt. FCN gav mig chancen for at være fodboldtræner på fuld tid, hvilket jeg er meget taknemmelig for. 

- Nu har jeg så fået chancen for at være en del af Brøndby Masterclass - et meget ambitiøst projekt i en kæmpe klub med stolte traditioner. Brøndby er en klub, hvor jeg tror på, at jeg kan fortsætte min udvikling som træner og som menneske, samtidig med at jeg kan sætte mit aftryk på en talentsatsning, der virkelig appellerer til mig.

- Jeg er utrolig stolt at, af Brøndby har valgt at gøre mig til en vigtig del af fremtiden, og jeg kan ikke vente med at komme i gang på træningsbanen.

Frank Hjortebjerg er 26 år gammel, uddannet cand.scient i Idræt fra Syddansk Universitet og indehaver af DBU's A-licens. Hjortebjerg har spillet i Næsby Boldklub hele livet, blandt andet i 2. division med U19-cheftræner Henrik Lehm som træner. Som træner har han været i Næsby Boldklub og FC Nordsjælland.