Nye VIP-billetter: 64 Premium-pladser til salg

16.04.2014 13:56

OBS (opdateret 25. april 2014 kl. 12:26): Vi har valgt at fortsætte med salget af "Premium 64"-pladserne til de tre sidste hjemmekampe, dog i en mere simpel form. Du kan læse mere om "Premium 64" til de tre sidste hjemmekampe ved at klikke her.

Brøndby IF lancerer nye VIP-billetter til de fans, som ønsker lidt ekstra, når de går til fodbold på Brøndby Stadion. Navnet er "Premium 64", og det refererer ikke blot til klubbens stiftelsesår, men ligeledes til antallet af disse eksklusive pladser.

De 64 Premium-pladser findes på den ene langside (Loxam nedre). Når du køber et af Premium-sæderne til opgøret mod SønderjyskE fredag den 18. april, får du ikke kun en af de bedste pladser på stadion, men ligeledes blødt sæde, to fadøl / sodavand, en grillet frankfurter og et tæppe i tilfælde af koldt vejr. 

Der er et flot udsyn fra pladserne, som findes på rækkerne 14 til 21. De er delt i to afsnit og dermed placeret henholdsvis lidt til højre og til venstre for midten.

En "Premium 64"-billet inkluderer: 

- En Premium-plads

- To fadøl eller sodavand

- En grillet frankfurter

- Tæppe på dit sæde, hvis temperaturen indbyder til det (kun til låns)

Prisen for dette er kr. 399,- pr. billet.

Øl og frankfurter skal afhentes i det såkaldte "fast track" ved bod 23 (tårn 23) eller bod 20 (tårn 17), alt efter hvilken placering du køber. 

Yderligere information og køb af disse VIP-pladser sker ved henvendelse til billet- og sæsonkortansvarlig Tim Berggren via [email protected].