Søndag: Stor fastelavnsfest inden FCN-kampen

06.03.2014 10:45

Søndag den 9. marts er ikke blot dagen for næste hjemmekamp på Brøndby Stadion. Det er ligeledes en fantastisk mulighed for at holde en stor og gratis fastelavnsfest for alle Brøndby-glade børn - resten af familien er selvfølgelig også inviteret med!

Festen bliver skudt i gang kl. 15:00 ved Brøndby Kids. Der vil blive opstillet et telt med gratis fastelavnsboller, hvor børn op til 13 år kan slå katten af tønden med sjove præmier. Kom gerne udklædt, da vores udklædningskonkurrence præmierer de tre bedst udklædte med lækkert Brøndby-merchandise.

I selve Brøndby Kids-loungen vil der være spil, leg, ansigtsmaling og andre aktiviteter, så alt i alt er der lagt op til en hyggelig dag, som bliver afsluttet med Superligaholdets jagt på en sejr over FC Nordsjælland kl. 17:00. Du køber billet til kampen via brondby.com/billetter.

Bemærk, at Brøndby Kids-loungen er flyttet til et nyt lokale, men stadig på samme side af stadion som Michael Laudrup Lounge og Café 1964 - se punkt nummer seks på oversigten nedenfor.

På søndag slår Café 1964 i øvrigt allerede dørene op kl. 10:00, hvor der vil være brunch på menukortet.

Brøndby Stadion